Tijdelijk tot € 400 American Express cashback bij KLM2 min leestijd

American Express Gold Business Card (Bron: American Express)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express komt weer met een mooie cashback actie. Deze keer kun je tot € 400 cashback verdienen bij KLM als je met je American Express kaart betaalt. De promotie is deze keer niet beperkt tot KLM Holidays. Uitgaven direct bij KLM komen dus ook in aanmerking voor de cashback. Hoe dat precies werkt lees je in dit artikel. 

Korting voor de zomervakantie

Nog op zoek naar een mooie bestemming voor de zomervakantie? Dan is nu wellicht je kans om een mooie deal te scoren. Boek je namelijk bij KLM of KLM Holidays je vakantie, dan kun je tijdelijk tot € 400 terugkrijgen in de vorm van een cashback. 

Deze cashback geldt voor in aanmerking komende uitgaven die zijn gedaan met een Flying Blue American Express kaart of één van de reguliere Amex betaalkaarten. Het is echter wel nodig om vooraf je kaart te registeren. De cashback werkt dus niet automatisch.

Registreer voor de American Express cashback 

Zoals gezegd is het wel belangrijk om de American Express kaart te registeren voor de cashback actie. Dat kan via deze link. Deze staat open voor maximaal 15.000 geregistreerde klanten. De registratie is op kaartnummer, dus alleen de kaart die is geregistreerd krijgt de cashback. Kaarthouders die zich voor e-mail marketing hebben aangemeld hebben ook een bericht gehad hierover.

Voor de American Express actie bij KLM geldt dat de cashback 10% is, met een maximum van € 400. De uitgaven bij KLM en/of KLM Holidays dienen uiterlijk 20 juni 2024 op het transactieoverzicht zichtbaar te zijn om in aanmerking te komen voor de cashback. De reisperiode is tot en met 30 november 2024 en het vertrek moet vanuit Nederland zijn. Ideaal dus voor een trip deze zomer of juist later dit jaar. 

Flying Blue American Express Platinum Card KLM Air France

Bron foto’s: American Express