Tijdelijk tot € 400 American Express cashback bij KLM Holidays2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

American Express komt weer met een cashback actie waarbij je tot € 400 terug kunt krijgen op je uitgaven bij KLM Holidays. Een mooie kans als je nog een reis wil boeken natuurlijk. De cashback is 15% van het bedrag dat je uitgeeft, met een maximum van € 400. Vorig jaar gaf American Express ook al een cashback bij een KLM Holidays boeking, toen ging het echter om maximaal € 250.

American Express cashback bij KLM Holidays

Met KLM Holidays kun je zelf online een pakketreis samenstellen, bestaande uit een vlucht, hotel en eventueel vervoer. KLM Holidays biedt op dit moment meer dan 100 bestemmingen. Denk bijvoorbeeld aan Curaçao, Beijing, Dubai en New York. Maar er zijn ook stedentrips in Europa naar onder meer Kopenhagen, Genève en Lissabon.

American Express werkte vorig jaar ook al samen met KLM Holidays. Deze keer krijg je dus 15% cashback met een maximale teruggave van € 400. De maximale korting krijg je dus vanaf een uitgave van € 2.666. De aanbieding is nog geldig tot en met dinsdag 16 april 2024. En er geldt een reisperiode tot en met 31 oktober 2024.

Op dit moment heeft KLM Holidays ook een promotie waarbij je bonusmiles kunt verdienen. Bij elke besteding van € 2 geldt een bonus van 1 mile, bovenop de miles voor de vlucht. Deze promotie geldt nog tot en met 11 april 2024.

Zo werkt de cashback

Om de cashback te krijgen is het wel nodig om jezelf als kaarthouder te registeren. Dat kan via deze link. De aanbieding is namelijk aan de specifieke betaalkaart gekoppeld. De aanbieding staat open voor zowel de reguliere American Express als Flying Blue co-branded kaarten, uitgegeven in Nederland.

De cashback is geldig op alle KLM Holidays bestemmingen als de vlucht wordt uitgevoerd door KLM, Air France of Delta Air Lines. Transavia doet dus niet mee. De cashback is in de meeste gevallen binnen 30 dagen na aankoop zichtbaar op het transactie-overzicht.

Bron foto’s: American Express

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *