Tijdelijk minder AccorHotels Rewards Punten in te wisselen voor korting

Le Club AccorHotels Benelux Tarief

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij het loyaliteitsprogramma van AccorHotels kun je twee soorten punten sparen. Namelijk punten waarmee je een hogere status kunt behalen bij Le Club AccorHotels. Dit zijn de zogenoemde Status Punten. Er zijn ook Rewards Punten, met deze punten kun je kortingen krijgen om overnachtingen, maar ook andere producten aanschaffen. Le Club AccorHotels heeft namelijk ook een webshop waarbij je verschillende producten kunt aanschaffen. Als je maar weinig overnacht bij een van de aangesloten hotels, dan is er nu een interessante actie, waarbij een kleinere hoeveelheid Rewards Punten kunt inleveren voor korting.

Korting op je overnachting

Zoals gezegd kun je korting krijgen met je gespaarde Rewards Punten. Zo krijg je normaal gesproken een korting van €40,- bij inlevering van 2.000 Rewards Punten. Je kunt ook meerdere punten inleveren als je deze hebt. Je voordeel kan dus hoger oplopen, zeker interessant om bijvoorbeeld een luxer hotel te boeken met deze Punten.

Sommige reizigers hebben net niet voldoende punten om aan die 2.000 punten te komen. Daarom biedt AccorHotels nu de mogelijkheid om ook 1.000 Rewards Punten in te leveren voor een korting van €20,-. Deze actie is van tijdelijke aard. Je kunt namelijk tot en met 31 december 2019 gebruik maken om €20,- korting te ontvangen in plaats van €40,-

Tijdelijk ook minder AccorHotels Rewards Punten in te wisselen voor korting

Hoe werkt het?

Net als normaal gesproken maak je een boeking en bij de betaling geef je aan dat je met Rewards Punten wilt betalen. Je geeft in dat geval aan 1.000 punten. Hierna ontvang je automatisch €20,- korting op je reservering. Heb je al een boeking staan, dan kun je ook bij het hotel nog vragen om €20,- korting te ontvangen bij inlevering van de punten.

Bron: AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *