Tijdelijk 75% Extra Bij Aankoop Van Flying Blue Miles

Flying Blue Promo Rewards Juli 2018

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het loyaliteitsprogramma van o.a. Air France en KLM heeft momenteel een tijdelijke promotie. Bij aankoop van Flying Blue miles krijg je een bonus van 75%. De promotie loopt tot en met 31 december 2018.

75% Extra Flying Blue Miles

Om van deze promotie gebruik te maken moet je inloggen op de website van Flying Blue. Vervolgens klik je op ‘Miles sparen en besteden’ en daarna op ‘Miles kopen en overdragen’. Je kunt dan een keuze maken hoeveel miles je wilt kopen. Vanaf 4.000 miles krijg je een bonus van 75%.  Indien je er 2.000 koopt, de goedkoopste optie, ontvang je geen bonus. Het maximale aantal miles dat je voor deze promotie extra krijgt is 56.250 miles voor Explorer leden.

Het is mogelijk om maximaal 75.000 miles te kopen voor Explorer leden. Heb je een elite status binnen dit loyaliteitsprogramma, dan kun je onbeperkt miles kopen.

Extra Flying Blue Miles

Miles delen

Heb je een Flying Blue American Express kaart, dan kun je ook gebruik maken van Share & Fly. Met dit programma kun je kosteloos tussen de (extra) kaarthouders miles uitwisselen. Deze miles staan dan direct in het account en zijn te gebruiken om bijvoorbeeld een award ticket te boeken.

Heb je geen Amex kaart, dan kun je ook miles delen tegen betaling. Deze kosten liggen tussen de €12 en €600,-.. Het loont dus wellicht om een Amex kaart te nemen om deze kosten te omzeilen.

Terms & Conditions

Aan deze promotie zitten de volgende voorwaarden, welke je ook kunt vinden op de pagina waar je de miles kunt kopen:

* Zolang de aanbieding loopt, kunnen Elite-deelnemers een maximum van 100.000 Miles als bonus ontvangen. Explorer-deelnemers ontvangen maximaal een bonus van 56.250 Miles. De bonus Miles worden uitgekeerd voor transacties die plaatsvinden tussen 14 en 31 december 2018 (23:59 uur, MET+1), en worden bijgeschreven op het account van de ontvanger nadat de transactie is afgerond. Miles zijn te koop in veelvouden van 2.000 Miles. Elite-deelnemers kunnen een onbeperkt aantal Miles kopen. Explorer-deelnemers mogen per kalenderjaar maximaal 75.000 Miles kopen of ontvangen, tenzij er een aanbieding loopt waarmee het mogelijk is om bonus Miles te kopen of ontvangen bovenop het maximum van 75.000 Miles.

 

Reacties

 1. Patrick zegt

  L.S.

  Het lijkt erop dat de actie is afgelopen? Ik krijg het volgende te zien bij mijn bestelling (ingelogd met mijn Gold account):

  MIJN BESTELLING
  Aantal Miles 74.000
  Miles-kostenEUR€ 2.035,00
  Totale kostenEUR€ 2.035,00

 2. K Gajadhar zegt

  Om met award-miles te vliegen naar een land waar je zelf wil moet je 100 jaar wachten en toch is het er niet
  Wat is dan het toegevoegde waarde KLM ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *