Tijdelijk 25% korting op Iberia Gift Cards

Airbus A340 van Iberia (Bron: Iberia)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het Spaanse Iberia biedt tijdelijk 25% korting op gift cards voor het aanschaffen van vluchten. Eerder kon je met Iberia Avios rekenen op 50% bonus bij aankoop van Avios. Met deze actie krijg je dus eigenlijk 25% korting op een vlucht als je met de gift cards betaalt. Als je hier gebruik van wil maken moet je snel zijn, de actie loopt namelijk vandaag af.

Iberia

Het Spaanse Iberia is onderdeel van luchtvaartalliantie Oneworld. Samen met twaalf andere airlines verbinden de Spanjaarden zo’n 150 landen met elkaar. Iberia zelf biedt vooral verbindingen met Noord- en Zuid-Amerika en Afrika. Regelmatig heeft de maatschappij interessante (Business Class) tarieven richting de oostkust van de VS. Iberia Plus is het loyaliteitsprogramma van de maatschappij. Frequent flyers kunnen daarmee (elite) privileges opbouwen naarmate zij meer vliegen. De deelnemersniveaus zijn uitwisselbaar met Oneworld partners. Onder Iberia vallen ook overigens Iberia Express en Air Nostrum/Iberia Regional.

Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)
Airbus A350 van Iberia (Bron: Iberia)

Iberia Gift Card

De huidige Iberia gift card promotie richt zich alleen op vluchten met Iberia, Iberia Express en Air Nostrum/Iberia Regional. Het is dus helaas niet mogelijk om de gift card te gebruiken voor andere Oneworld partners. Verder is het belangrijk te weten dat de gift card beperkt geldig is, namelijk twaalf maanden. Koop je vandaag de gift card dan krijg je dus 25% korting. Voor € 50 tegoed betaal je nu bijvoorbeeld € 37. En voor € 300 tegoed betaal je € 225. Het is ook mogelijk om zelf een bedrag te kiezen. Het maximale bedrag dat je kunt kiezen is € 3.000. Je betaalt dan € 2.250 en krijgt dus € 750 korting. De gift card wordt digitaal afgeleverd. Alle info en voorwaarden lees je hier.

Overweeg je om de gift card aan te schaffen is het goed rekening te houden met de beperkte houdbaarheid van twaalf maanden. Daarnaast is er natuurlijk geen garantie dat Iberia de crisis overleeft, alhoewel de airline vorig jaar nog een groot bedrag aan staatssteun mocht ontvangen van de Spaanse overheid.

Iberia biedt tijdelijk 25% korting op gift cards (Bron: Iberia)
Iberia biedt tijdelijk 25% korting op gift cards (Bron: Iberia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *