Tickets Air Antwerp nu te koop via eigen website2 min leestijd

Fokker 50 van Air Antwerp (Bron: Air Antwerp)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Antwerp gaat binnenkort vliegen van Antwerpen naar London City. De luchtvaartmaatschappij neemt de route over van Flybe, maar vliegt in plaats van naar London Southend naar London City. De route start per maandag 9 september 2019.

Air Antwerp tussen Antwerpen (ANR) en London City (LCY)

De vluchten worden iedere dag uitgevoerd, met uitzondering van zaterdag. Op zondag zijn er twee vluchten en doordeweeks zes vluchten. Op de route zal een Fokker 50 met alleen economy class worden ingezet. De stoelen staan in dit vliegtuig in een 2-2 opstelling. De vluchten worden volgens het onderstaande schema uitgevoerd.

Route Vertrek Aankomst Dagen
Antwerp – London City Airport 07:10 07:15 Maandag t/m vrijdag
Antwerp – London City Airport 14:15 14:25 Maandag t/m vrijdag
Antwerp – London City Airport 17:35 17:40 Maandag t/m vrijdag + zondag
London City Airport – Antwerp 07:45 09:45 Maandag t/m vrijdag
London City Airport – Antwerp 14:55 16:55 Maandag t/m vrijdag
London City Airport – Antwerp 18:10 20:10 Maandag t/m vrijdag + zondag

Tickets te koop via eigen website of KLM

De tickets voor de vluchten zijn nu ook te koop via de eigen website van de luchtvaartmaatschappij. Zij bieden daarvoor twee ticketsoorten aan, namelijk Economy/Basic en Economy/Flex. Bij Economy/Basic is handbagage en ruimbagage inbegrepen en bij de Flex optie kun je het ticket wijzigen.

De prijzen tussen de website van KLM en Air Antwerp verschillen. Het is dus goed om deze te vergelijken. Bij KLM heb je de mogelijkheid om een ticket te kopen zonder ruimbagage. Voor dit ticket betaal je in het onderstaande voorbeeld (enkele reis op 9 september) €75. Voor een ticket met handbagage ben je op de website van Air Antwerp €99, kwijt, maar KLM vraagt een euro meer. Voor een flex ticket betaal je bij Air Antwerp €159, maar die is weer een stuk goedkoper bij KLM. Spaar je Flying Blue miles, dan kun je het ticket het beste kopen bij KLM met KL vluchtnummer. Meer daarover lees je hieronder.

Prijzen via de website van Air Antwerp:

Air Antwerp via eigen websitePrijzen via de website van KLM:

Air Antwerp via KLM

Flying Blue miles met Air Antwerp

KLM heeft een codeshare met Air Antwerp op deze route. Door deze codeshare kun je ook Flying Blue miles sparen als je een vlucht boekt met KL vluchtnummer. Met een light ticket ontvang je 112 Flying Blue miles. Met een standaard ticket ontvang je 312 miles, maar dit kost €50,- meer ten opzichte van een light ticket. Een flexticket levert 668 miles op, maar kost ook flink meer dan de andere twee ticketsoorten. Met dit ticket ben je echter wel een stuk flexibeler. Voor een enkele reis van Antwerpen naar London City of v.v. ontvang je 5 XP. Deze tickets kun je kopen via de website van KLM. Je kunt al een retour kopen voor €109 of een enkele reis voor €70.

Afbeeldingen ©Air Antwerp

Reacties

  1. Miya zegt

    Hoe zit het met lounge toegang, krijg je toegang tot de Brado Lounge on antwerpen als je via KLM boekt met status?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *