Thuis een Citography kaart uit Nederland aan de muur2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Citography is een bedrijf dat door de gebroeders Lager is opgericht. Ooit als ludiek idee voor een cadeau. Tegenwoordig niet meer weg te denken uit menig huis of restaurant. Een mooie en bijzondere kaart van verschillende steden uit de wereld. Citography kaarten kun je bestellen in verschillende groottes en kleuren. En natuurlijk dus van verschillende steden, zelfs steden op aanvraag. Met een InsideFlyer Premium Membership krijg je een mooie korting, namelijk 50% korting op een tweede poster in je bestelling. Daarover kun je hier meer lezen.

Ontdek de wereld

Zoals eerder al geschreven biedt Citography kaarten van verschillende grotere steden uit de wereld aan. Als je kijkt in de webshop van Citography dan zie je voornamelijk kaarten uit Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten. Bijzondere kaarten die misschien wel mooi in je woonkamer zouden kunnen passen. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze onderstaande kaarten.

Thuis een Citography kaart uit Nederland aan de muur
Thuis een Citography kaart uit Nederland aan de muur

Nederlandse steden

Wellicht past zo’n wereldstad niet zo aan je muur, en houd je het liever bij een van onze Nederlandse steden. Dat kan natuurlijk ook. In de webshop van Citography zijn een drietal kaarten van Nederlandse steden aanwezig. Het betreft hier de hoofdstad Amsterdam, onze regeringsstad Den Haag en Rotterdam mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Thuis een Citography kaart uit Nederland aan de muur
Thuis een Citography kaart uit Nederland aan de muur

De kaarten zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze namelijk bestellen in de kleuren Black&White, Dark, Light, Cold Blue, Rosé, Black&Yellow en oranje. Ze zijn daarnaast in onderstaande maten verkrijgbaar.

  • A4 21 x 30cm,
  • M 30 x 40cm,
  • EU 50 x 70cm,
  • XXL 70 x 100cm.

Natuurlijk verschillende de prijzen naar gelang de maat die je bestelt. De goedkoopste kaart heeft een prijs van €11,95. De duurste kaart kost je €44,95. Schaf je binnenkort het InsideFlyer Premium Membership aan, dan kun je gebruik maken van de speciale aanbiedingen die bij het Premium Membership hoort. Het voordeel bij Citography is dat je 50% korting krijgt op de tweede poster. Zo kun je dus een stuk voordeliger een drieluik van Nederlandse steden aan je muur hangen.

Reacties

  1. Andre zegt

    De eilanden van IJburg zijn vergeten en is stadsdeel Amsterdam Zuidoost bewust weggelaten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *