Swiss opent vernieuwde Non-Schengen lounge in Zürich1 min leestijd

Swiss Lounge Zurich Terminal D

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Swiss International Airlines heeft onlangs een gerenoveerde lounge op de Zwitserse luchthaven van Zürich heropend. Een paar jaar geleden opende de Zwitserse maatschappij ook al een nieuw Alpine lounge op de luchthaven van Zürich.

Swiss opent vernieuwde lounge

De vernieuwde lounge bevindt zich in de Non-Schengen zone en biedt net als andere lounges op deze luchthaven een mooi uitzicht op de vliegtuigen met op de achtergrond de Zwitserse Alpen. De lounge is toegankelijk voor alle first- en business class reizigers. Ook kun je de lounge binnen als je Star Alliance Gold lid bent. Deze lounge is 650 vierkante meter groot en biedt net als elke lounge op Zurich een groot comfort voor de reiziger.

Swiss Lounge Zurich Terminal D

Een woordvoerder van Swiss legt uit blij te zijn weer een lounge te mogen openen die alle hedendaagse verwachtingen aan de reiziger kan bieden. “Deze vernieuwde lounge biedt met zijn nieuwe kleuren en gebruikte materialen het comfort dat de hedendaagse reiziger kan verwachten”, aldus Julia Hillenbrand. In de lounge is zoveel mogelijk gebruikgemaakt van natuurlijke materialen zoals hout.

Swiss Lounge Zurich Terminal D

De lounge bestaat uit verschillende zones. Zo biedt de bistro zone een grote verscheidenheid van verschillende lokale en internationale gerechten. Verderop in de lounge vind je een comfortabele en stille werkruimte. Ook hier is op de hedendaagse verwachtingen van de reiziger ingespeeld. Denk hierbij aan de aanwezigheid van voldoende stopcontacten. Dit geldt trouwens voor de gehele lounge. Ook voor de reiziger die gewoon even bij wil komen terwijl hij op zijn vlucht wacht is rekening gehouden. Tenslotte kun je in deze lounge ook terecht voor een douche.

Beeldmateriaal: Airport Suppliers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *