Swiss Introduceert A La Carte Eten & Wijn2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Swiss heeft de mogelijkheid tot het bestellen van a la carte maaltijden geïntroduceerd voor economy class. De maaltijdenservice is beschikbaar op alle langeafstandsvluchten vanaf Zurich of Genève, behalve voor vluchten naar Caïro, Tel Aviv en Shanghai. De maaltijden en twee wijnen zijn aardig aan de prijs om te bestellen, variërend van 17 euro tot 45 euro.

Swiss a la carte maaltijden

Je kunt de maaltijden van het menu twee manieren toevoegen. De eerste manier is gedurende de boeking van je vlucht op de website van Swiss. Je kunt de a la carte maaltijd echter ook toevoegen als je de boeking opent op de website van Swiss. De maaltijd kan tot 24 uur van te voren toegevoegd worden bij het persoonlijke profiel. Er is een beperkt aantal a la carte maaltijden beschikbaar per vlucht.

Je kunt de volgende maaltijden kiezen aan boord van de luchtvaartmaatschappij:

  • Swiss Brunch – CHF 29
  • Swiss Cold Nuts – CHF 29
  • Gourmet Meal – CHF 49
  • Swiss Traditional Meal – CHF 39
  • Japanese Meal – CHF 49
  • Healthe Choice – CHF 29

Naast de maaltijden kun je ook een rode wijn (Brancaia Radda in Chianti) of een witte wijn (Simi Winery Sonoma County) kopen voor CHF 18. Omgerekend is dit bijna 17 euro voor een flesje wijn van 375 ml.

Een voorbeeld van een a la carte maaltijd is de Swiss Brunch. Deze maaltijd kost omgerekend bijna 27 euro. Dit is aardig aan de prijs voor een maaltijd aan boord van het vliegtuig. Je kunt immers ook kiezen voor de gratis standaard maaltijden aan boord.

swiss-brunch-a-la-carte-swiss

Een andere optie is de Gourmet Meal. Deze maaltijd kost omgerekend rond de 45 euro. Deze maaltijd is ook vrij duur als je het vergelijkt met de gratis maaltijd die je krijgt.

swiss-gourmet-meal-a-la-carte-swiss

Alle maaltijden kun je hier vinden. De meest gestelde vragen over alles wat met de maaltijden te maken heeft, kun je hier vinden.

Ga jij gebruik maken van deze a la carte maaltijden? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Reacties

  1. Denzi zegt

    Leuk, ik vlieg nooit Swiss, maar deze optie is er al een tijd met KLM en ik gebruik hem vaak, zeker een toegevoegde waarde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *