Swiss Business Class Deals vanuit Brussel

swiss business class deals

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Net zoals er uitverkoop is in de winkels tijdens de maand januari zijn er ook deals! Deze keer een keuze aan Swiss Business Class Deals vanuit Brussel. Tot en met 31 januari 2017 zijn er gunstige tarieven te boeken bij Swiss in business class. Deze tarieven zijn geldig voor reizen tot en met 31 augustus 2017.

Er is een minimum verblijf van 5 dagen of je dient er een zaterdagnacht te verblijven. De tickets zijn niet restituteerbaar en kunnen niet veranderd worden.

We hebben de volgende prijzen gevonden:

  • Bangkok vanaf 1798 euro
  • Beijing vnaaf 1788 euro
  • Delhi vanaf 1698 euro
  • Nairobi vanaf 1698 euro
  • Sao Paolo vanaf 1799 euro
  • Shanghai vanaf 1788 euro
swiss business class deals
Te vinden via Google Flights

Wat met de miles?

Aangezien Swiss Airlines deel uit maakt van de Star Alliance kan je de miles crediteren bij een aantal partners. Bij Miles & More krijg je 100% van de miles in klasse P. Indien je Silver status hebt of hoger, krijg je zelfs nog een bonus van 25%. Of indien je bij bijvoorbeeld Aeagean of Turkish Airlines wenst te crediteren, krijg je bij allebei de partners 100% van de miles.

Voorproefje Swiss Business Class

Op de A330 en A340 toestellen is een 2-2-1 of 1-2-1 stoelen indeling te vinden. De alleenstaande stoelen zijn prima voor mensen die alleen reizen. Deze zijn te vinden op rijen 4, 6, 8, 10 en 12 van deze toestellen.

swiss business class deals

Eerder deze maand heeft Swiss Airlines de nieuwe Boeing 777-300ER in ontvangst genomen. Aan boord is er een nieuwe business class voorzien. Deze toestellen worden ingezet op vluchten naar Hong Kong, Los Angeles, Montréal en Singapore. Een prima product wat ik in de toekomst eens hoop te vliegen.

swiss business class deals
Swiss business class op de nieuwe 777-300ER

Hebben jullie al ooit met Swiss Airlines in business class gevlogen? Hoe was jullie ervaring? Misschien dat er iemand interesse heeft om tickets te boeken op één van deze routes? Indien jullie vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen via ons forum.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *