Goedkoop met TUI Fly naar Miami2 min leestijd

TUI Fly

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het hoeft niet altijd duur te zijn om op vakantie te gaan. De grootste kost van een gezinsvakantie is vliegen als je naar een verre bestemming zou gaan. Met TUI Fly is het mogelijk om tickets voor ongeveer 300 euro per persoon te boeken. Hiervoor krijg je een retour van Brussel naar Miami. Ideaal als je voor meerdere mensen moet boeken.

TUI Fly
Boeing 767 van TUI Fly

Wanneer gelden deze tarieven?

Wel als we ons gereedschap er even bij halen, dan kan je dit via Google Flights gemakkelijk te weten komen. Een leuke feature op de site is de wereldkaart. Deze staat eerst klein weergegeven naast de vluchten die je zoekt. Maar je kan er op klikken en dan krijg je meer te zien. Op die manier kan je met de kaart schuiven en bestemmingen aanklikken. Daarna komen de prijzen voor een bepaalde bestemming tevoorschijn.

TUI Fly
Je kan spelen met de wereldkaart om zo andere goedkope bestemmingen te vinden

Het enigste wat je dus hoeft te doen is data ingeven. Google Flights doet het werk voor je. Met de kalender kan je schuiven en op die manier per maand alle prijzen bekijken.

TUI Fly
In mei en juni zijn er vluchten beschikbaar

Zo valt er te zien dat deze tarieven ook in het najaar te boeken zijn. Helaas gelden er tijdens de zomermaanden duurdere tarieven. Ja, je raadt het al, dan is het hoogseizoen…

TUI Fly
Ook later in het jaar kan je naar Miami met TUI Fly

Tickets boeken

De prijsinformatie kan je eerst opvragen via Google Flights. Als je daar jouw reisdata hebt geselecteerd, dan kan je doorklikken naar de site van TUI Fly. De prijzen die ik op moment van schrijven heb gevonden variëren tussen de 297 en 307 euro.

TUI Fly
Klik op € 307 om te boeken bij TUI Fly

Op de site van TUI kan je verder spelen met de data indien gewenst. Zo zie je dat er niet enkel op Miami wordt gevlogen, maar dat Orlando-Sandord ook een optie is.

TUI Fly
Wie gaat er de zon opzoeken in Miami?

Met dit artikel wil ik gewoon aantonen dat een vliegvakantie niet duur hoeft te zijn. Stel je bent jong en je wil naar de VS, dan is dit een uitstekende optie voor weinig geld. Hebben jullie al eens gevlogen met TUI Fly? De Belgische reisblogger Bart Melis ging vorig jaar met het toenmalige JetairFly naar Miami. Hier is een korte impressie van zijn trip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *