Summer Sale bij citizenM hotels: tot 25% korting2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Nederlandse hotelketen citizenM komt met een Summer Sale waarbij je tot 25% korting kunt krijgen over verblijven vanaf twee nachten. Daarnaast is het tarief volledig flexibel. Leden van het betaalde mycitizenM+ loyaliteitsprogramma krijgen ook gratis ontbijt en 10% korting op eten en drinken in het hotel. Als je via de citizenM app boekt krijg je ook nog eens een gratis welkomstdrankje bij aankomst. De Summer Sale duurt nog tot en met 2 juli 2023.

Summer Sale bij citizenM

Mocht je deze zomer nog geen hotelreservering hebben gemaakt dan is de citizenM Summer Sale misschien wel iets voor jou. Een korting van (maximaal) 25% is natuurlijk nooit weg. Een groot pluspunt van deze Summer Sale is bovendien dat de tarieven flexibel zijn. Mochten de plannen wijzigen dan krijg je dus gewoon je geld terug als je annuleer voor de dat van aankomst. Wel zo geruststellend.

De korting is geldig voor boekingen die uiterlijk zondag 2 juli 2023 zijn gemaakt. De uiterlijk verblijfsdatum is donderdag 31 augustus 2023. Er is een beperkt aantal kamers per hotel beschikbaar en sommige citizenM hotel hanteren black-out data. Klik hier om te boeken.

Tip: boek via de citizenM app en krijg een gratis welkomstdrankje bij de check-in. Leden van het betaalde loyaliteitsprogramma mycitizenM+ krijgen ook gratis ontbijt en 10% korting op eten en drinken in het hotel. Lidmaatschap kost €10 per maand. Maar met het gratis ontbijt heb je dat er snel uit. Check alle info hier.

citizenM

De Nederlandse hotelketen citizenM is misschien wat minder bekend dan de grote namen als Hilton, IHG, Marriott en Accor. Toch heeft het merk inmiddels 31 hotels verspreid over de gehele wereld, met focus op Europa, de VS en Azië. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam, Londen en Zürich, maar ook Los Angeles en Taipei. De komende jaren moeten er nog heel wat hotel bij komen als we citizenM mogen geloven.

Recentelijk verblijven we nog in het citizenM Los Angeles Downtown, waarvan je hier onze review kunt bekijken. Check op het YouTube filmpje bij deze review!

Bron foto’s: InsideFlyer – Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *