Travelapps: STOcard

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor de frequent flyer zijn ze niet weg te denken: de kaarten van de verschillende loyalty programma’s van airlines, hotels en autoverhuur bedrijven. Als je je een beetje hebt verdiept in deze wereld en lid bent van verschillende programma’s dan zou het zomaar kunnen zijn dat je in het bezit bent van meer dan 10 verschillende kaarten.  

Het opbergen van al deze kaarten in je portemonnee is een mogelijkheid maar resulteert, gecombineerd met je bankpassen, bonus-, ID kaarten, geld enz., in een dikke en zware portemonnee.

Om je deze dikke portomonee te besparen is een handige oplossing bedacht: STOcard. Met deze app sla je al deze kaarten op op je smartphone. Zo heb je ze toch overal en altijd bij de hand!

STOcard2

Het vastleggen van de kaarten gaat snel en eenvoudig: ga naar het plusje rechts bovenin en zoek het juiste loyaltyprogramma of winkel en selecteer deze.

STOcard4

Kies uit de lijst met beschikbare loyaltyprogramma’s of winkels en scan de barcode van de kaart met de camera van je smartphone. De app herkent hiermee je lidmaatschapsnummer.

Er zijn veel kaarten (met name de loyalty kaarten) die geen barcode hebben om te scannen. De app zal dan aangeven om het kaartnummer en naam in te geven. Naast het vastleggen van de kaartgegevens is het ook mogelijk om een foto op te slaan van de voor- en achterkant van de kaart.

Niet alle loyaltyprogramma’s of winkels zijn vooraf geselecteerd. Voer dan de naam, scan de pas en upload een foto. Wil je niet dat iemand in je digitale pasjeshouder kan neuzen? Beveilig dan de app met een wachtwoord of touch ID.

STOcard3

Deze app is een aanrader! Je hebt in één overzicht altijd en overal je kaarten en frequent flyer nummers bij de hand.

Download de STOcard app gratis in de appstore door op onderstaande button te klikken.

downloadappstore

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *