Status Match Promotie Virgin America

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Virgin America, een grote luchtvaartmaatschappij in de VS, biedt een status match promotie aan. Dit betekent dat je een status krijgt binnen het programma van Virgin America naar aanleiding van een status die je hebt in een ander frequent flier programma. Je krijgt 90 dagen de tijd om de status voordelen te gebruiken, met de kans om dit te verlengen tot het einde van 2015.

Voordelen Virgin America Elevate programma

Elk frequent flier programma heeft zijn eigen voordelen die bij een bepaalde status horen. Hieronder zie je de status voordelen van het Virgin America Elevate programma. Als je gebruik maakt van deze promotie gelden helaas niet alle voordelen. Je krijgt geen 25% kortingscode en je krijgt één dag pas voor de Virgin America lounge in Los Angeles (LAX). Als je binnen de 90 dagen 12.000 voor Gold of 5000 voor Silver status points behaald, mag je wel gebruik maken van alle voordelen die het programma biedt.

Virgin America Status Voordelen
Virgin America Status Voordelen

Drie stappen

Om van de status match promotie gebruik te maken ga je door drie stappen. De eerste stap is om je aan te melden voor het Virgin America Elevate programma, het frequent flier programma van de luchtvaartmaatschappij. Dit is geheel gratis en kan via deze link. De tweede stap is om een e-mail te sturen met je naam en je Elevate nummer, plus een screenshot van je meest recente frequent flier summary of een kopie van je frequent flier kaart. Hierop moet je naam en je elite status staan. De derde stap is dat Virgin America de status match doorvoert.

In aanmerking komende frequent flier programma’s

Helaas komen niet alle frequent flier programma’s in aanmerking voor de promotie. Dit neemt niet weg dat je het niet kunt proberen met een ander programma dan hieronder genoemd. De promotie is vooral gericht op de vier grootste maatschappijen in de VS namelijk, United, American, Delta en Southwest.

Status Match Virgin America
Status Match Virgin America

Terms & Conditions

Het duurt tussen de 7 en 14 dagen tot de status is aangepast. Gedurende de 90 dagen krijg je geen 25% kortingscode en krijg je één dag pas voor de lounge op LAX. Het kan zo zijn dat de voordelen op vluchten van Virgin Atlantic en Virgin Australia niet gelden gedurende de 90 dagen. Als je binnen de 90 dagen 12.000 punten voor Gold of 5.000 punten voor Silver haalt, wordt je status verlengt tot eind 2015 en kun je van elk voordeel gebruik maken. Voor de volledige T&C over deze Virgin America promotie kun je hier terecht. 

Mocht je meer informatie willen of vragen hebben omtrent de status match promotie van Virgin America, dan kun je hier terecht op het forum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *