Status match challenge bij Marriott Bonvoy

Marriott Bonvoy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vrijwel alle grote hotel loyaltyprogramma’s hebben de status van bestaande elite leden al verlengd. Voor de reiziger erg handig. Met alle reisrestricties is het lastig om sommige bestemmingen te bereiken, maar zo hoeven de gasten zich geen zorgen te maken over herkwalificatie. Zodra de beperkingen worden opgeheven, hopen de hotelketens dat de klanten naar hun hotels terugkomen. Maar als je status sowieso al verlengd is, geeft dat ook een kans om andere ketens uit te proberen. En dat probeert Marriott nu extra aantrekkelijk te maken. ’s Werelds grootste hotelketen biedt voor een beperkte tijd namelijk een status match/challenge aan naar haar Bonvoy programma. Normaal gesproken had Bonvoy altijd een fast track challenge, maar nu krijg je de status gelijk voor 90 dagen als je status bij bepaalde concurrenten hebt!

Spaar Flying Blue Miles bij overnachtingen Marriott Bonvoy
De verschillende merken van Marriott Bonvoy

Marriott Bonvoy status match

Om in aanmerking te komen voor de status match moet je elite status hebben bij Hilton Honors, IHG Rewards, Accor ALL of World of Hyatt. Naast een bewijs van je statusniveau moet je ook bewijs van ten minste één overnachting de afgelopen 12 maanden uploaden. Als dit allemaal in orde is, krijg je instant Gold of Platinum status voor 90 dagen! Om de Gold status te behouden moet je daarna 5 nachten verblijven in de 90 dagen. Voor de Platinum status geldt een vereiste van 15 nachten. Volbreng je dit, dan is je status tot februari 2022 geldig.

De statusniveaus matchen als volgt:

Hilton Honors

  • Gold en Diamond – Marriott Platinum

IHG Rewards

  • Platinum en Spire Elite – Marriott Platinum

World of Hyatt

  • Explorist – Marriott Gold
  • Globalist – Marriott Platinum

Accor Live Limitless

  • Gold – Marriott Gold
  • Platinum en Diamond – Marriott Platinum

Qua voordelen biedt Marriott Platinum een kamer upgrade (incl. suites), ontbijt en loungetoegang (afhankelijk van het merk waar je verblijft). Bij Gold krijg je een late check-out en kamerupgrade. Platinum biedt dus significant betere voordelen. Vooral voor Hilton Gold leden is dit matchprogramma daarom erg genereus.

Wil je gebruik maken van deze match? Ga dan naar deze pagina en volg de instructies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *