SPG Triple Up Promotie

SPG Triple Up

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Na HHonors heeft ook Starwood Preferred Guest (SPG) de details bekend gemaakt van de zomerpromotie. Leden van SPG kunnen deze zomer met de SPG Triple Up promotie meer Starpoints verdienen bij verblijven van minimaal 2 nachten; 3x Starpoints bij Sheraton hotels en resorts en 2x Starpoints bij andere merken van de keten. Daarnaast kan je 1000 bonuspunten verdienen voor verblijven met een vrijdag of zaterdagnacht (of donderdag in plaats van zaterdag in het Midden-Oosten).

De SPG Triple Up promotie loopt van 9 mei tot en met 31 juli. Registreren is noodzakelijk voor deze actie, en is mogelijk tot en met 17 juli via deze link (klik).

SPG Triple Up
De spaarmogelijkheden

Voorwaarden

De lijst van deelnemende hotels is hier (klik) te vinden en de FAQ hier (klik).

De dubbele of triple Starpoints worden berekend op de basis punten (2 per $) ; eventuele elite bonussen worden niet vermenigvuldigd. Er is geen limiet aan het aantal bonus punten dat je kunt verdienen tijdens de promotie. Ook verblijven vóór registratie tellen mee, zolang ze maar in de promotie periode vallen en je je op tijd aanmeldt. De bonuspunten zouden 2-4 weken gestort moeten worden nadat de normale punten zijn bijgeschreven. De volledige voorwaarden zijn hier (klik) te raadplegen.

Conclusie

Starpoints zijn erg waardevol omdat je ze naast hotelovernachtingen ook kan overboeken naar een groot aantal andere loyaltyprogramma’s. Deze promo is zeker niet slecht, maar helaas doen niet alle hotels mee (check de lijst goed!) en moet je minimaal twee nachten verblijven. Het is het daarom zeker waard te registreren als je al van plan was bij SPG te overnachten, maar om speciaal voor deze promo te gaan boeken vind ik het niet overtuigend. Houd er rekening mee dat deze promotie valt te combineren met eventueel persoonlijke promo’s die je kan zien in je SPG Dashboard (klik) en dat elke week sommige hotels flink in de aanbieding gaan met de Hot Escapes. Hierover berichten wij elke donderdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *