SPG Take Three Promotie

spg take three

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het SPG (Starwood Preferred Guest) loyaltyprogramma lanceert een nieuwe promo, het gaat om de Take Three promotie. Voor degenen die nog niet bekend zijn met SPG, kan je hier meer uitleg vinden. Je krijgt de kans om dubbele of zelfs driedubbele punten te verdienen.

spg take three
St. Regis Vommuli Resort op de Malediven

 

Wat moet je hiervoor doen?

Dat is héél simpel! Je dient eerst en vooral een SPG account te hebben, indien dit nog niet het geval is kan je via deze link registreren. Als je al lid bent van hun loyaltyprogramma, dan zal je een e-mail hebben ontvangen in verband met deze nieuwe promo. Daarin is een link te vinden om te registreren en gebeurt dit automatisch. Anders kan je terecht op deze pagina voor registratie.

spg take three

Registreren kan tot en met 30 augustus 2017.

Wat valt er precies te verdienen?

Wanneer je tussen 27 mei 4 september 2017 verblijft in een SPG op een weekdag, dan verdien je dubbele punten. Als je ervoor kiest om een een weekendje weg te boeken, dan krijg je zelfs driedubbele punten! Afhankelijk van de kostprijs van het hotel, kan je hier een mooie zaak mee doen.

spg take three
Dubbele of driedubbele punten

Zoals elke andere promotie, is ook deze gebonden aan bepaalde voorwaarden. Daarover is meer te vinden op deze pagina. Zijn jullie van plan om gebruik te maken van deze Take Three promotie? Waar gaan jullie de verdiende Starpoints voor gebruiken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *