SPG Hot Escapes Week 7

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SPG Hot Escapes Week 7 - Banner

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 104 hotels op de kaart, verspreid over de verschillende continenten ter wereld:

  • Afrika & Midden-Oosten: 12 hotels
  • Azië: 6 hotels
  • Europa: 21 hotels
  • Noord-Amerika: 64 hotels
  • Mexico: 1 hotel
SPG Hot Escapes Week 7 - World Map
104 hotels wereldwijd deze week

Ook deze week staan dezelfde 2 hotels uit Nederland op de lijst, namelijk het W Amsterdam en het Sheraton Amsterdam Airport hotel.

SPH Hot Escapes Week 7 - Netherlands Hotels
Vaste klanten op de wekelijkse lijst

Wekelijks verschijnen er op de lijst van Europese hotels dezelfde namen. Daarom zitten er ook deze week geen grote verrassingen bij en zijn er geen super grote kortingen te verwachten.

SPG Hot Escapes Week 7 - Europe Deals
Kies je bestemming maar uit…

Hier onder een aantal hotels, waaronder 2 in München en eentje in Moskou die ik wel de moeite waard vond qua prijs.

SPG Hot Escapes Week 7 - Four Points Munich Central

SPG Hot Escapes Week 7 - Four Points Munich Olympiapark

SPG Hot Escapes Week 7 - Sheraton Ufa Hotel

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *