Hotel Deals – SPG Hot Escapes Week 402 min leestijd

spg hot escapes

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

spg hot escapes

 

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

In totaal staan er deze week 55 hotels op de kaart. Iets meer dan vorige week, maar nog steeds geen overdreven groot aanbod. Noord-Amerika neemt het grootste deel voor zijn rekening, gevolgd door Azië en Europa:

  • Afrika: 2 hotels
  • Azië: 13 hotels
  • Europa: 8 hotels
  • Mexico: 1 hotel (niet op de kaart aangegeven)
  • Midden-Oosten: 1 hotel
  • Noord-Amerika: 29 hotels
  • Zuid-Amerika: 1 hotel

spg hot escapes

 

spg hot escapes

 

 

In de Benelux staan er deze week 4 hotels op de lijst. Ze zijn allemaal gelegen in de Belgische hoofdstad, Brussel. Nog steeds kampt de site van de SPG Hot Escapes met problemen met prijzen in lokale valuta. Het raakt maar niet opgelost. De prijzen hieronder staan wel in Euro, maar de prijzen van de featured deals staan weer in USD.

spg hot escapes

 

Zoals elke week zijn er weer een aantal “Featured Deals” in Europa. Het betreft de 3 hotels in Brussel en eentje in Krakow, Polen. Daar is het Sheraton Grand hotel te boeken aan 83 Dollar per nacht.

spg hot escapes

 

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *