SPG Hot Escapes week 32

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken. Met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SGP Hot Escapes Week 16 - Banner NL

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden. Als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes op spg.com/escapes

SPG Hot Escapes van deze week

Deze week staan er 64 hotels in de lijst. Vergeleken met de afgelopen week ruim de helft minder, want toen stonden er 132 hotels in de lijst.

De hotels van deze week:

  • 9 hotels in Europa
  • 36 hotel in de Noord-Amerika
  • 1 hotel in Zuid-Amerika
  • 4 hotels in het Midden-Oosten
  • 14 hotels in Azië (waarvan één in China die apart genoemd staat)

SPG Hot Escapes week 32 - map

 

SPG Hot Escapes week 32 - Lijst

Featured Deals

Voor Europa zijn staan onderstaande hotels als ‘Featured Deals’ genoemd: twee in Brussel, België, één in Parijs, Frankrijk en één in Frankfurt, Duitsland. Het twee Sheraton Hotels in Brussel stonden vorige week ook als Featured Deal, maar dan een stuk voordeliger: Sheraton Brussels Airport was €99 en Sheraton Brussels voor €64. Wat dat betreft een minder aantrekkelijke deal.

SPG Hot Escapes week 32 - Featured Deals Europe

Benelux

Wat de Benelux betreft: Naast de twee al genoemde hotels in Brussel worden er nog twee hotels in de Belgische hoofdstad aangeboden. Het Aloft Brussels Schuman voor €73 (vorige week  €51) en het Four Points by Sheraton Brussels voor €70.
Voor Nederland staan er deze week geen hotels op de lijst.

SPG Hot Escapes week 32 - Benelux

Eye catchers

Een paar hotels die ik er zelf uit vind springen vanwege de lage prijs en/of interessante locatie zijn de hotels in Dubai / Abu Dhabi. Relatief veel luxe voor kleine prijsjes:

SPG Hot Escapes week 32 - Eye catcher

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines. Dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten. Of breng een bezoekje aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *