SPG Hot Escapes week 18

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Elke woensdag zijn er op de website van SPG, Starwood Preferred Guest, de zogenaamde “SPG Hot Escapes” te vinden. Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SGP Hot Escapes Week 16 - Banner NL

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

Deze week staan er 55 hotels in de lijst.

De hotels van deze week:

  • 9 hotels in Europa
  • 28 hotel in de Noord-Amerika
  • 1 hotel in Mexico
  • 1 hotel in Zuid-Amerika
  • 2 hotels in Afrika
  • 1 hotel in het Midden-Oosten
  • 12 hotels in Azië
SPG Hot Escapes week 18
De hotels die deze week in de lijst staan
SPG Hot Escapes week 18
SPG Hot Escapes week 18

Voor Europa zijn staan onderstaande hotels a;s ‘Featured Deals’ genoemd. Het Four Points by Sheraton in Brussel is aangenaam geprijsd. Misschien een goede optie om te boeken, mocht je nog een nacht nodig hebben voor elite status in het SPG programma.

 

SPG Hot Escapes week 18 - featured Europe

Ook in Azië een paar ‘Featured Deals’. The Westin Resort Nusa Dua op Bali is een paradijsje.
In Maleisië is The Westin Kuala Lumpur interessant geprijsd!

SPG Hot Escapes week 18 - featured Asia

Een paar hotels die ik er zelf uit vind springen vanwege de lage prijs en/of hoge korting op de reguliere prijs. The Westin Mision Hills Golf Resort & Spa en Sheraton Towers in Singapore met kortingen rond de 35%. Heb je een airport hotel nodig, dan is het Sheraton Munich Airport Hotel of het Sheraton Skyline Hotel London Heathrow een mooie optie.

SPG Hot Escapes week 18

SPG Hot Escapes week 18

SPG Hot Escapes week 18

SPG Hot Escapes week 18 SPG Hot Escapes week 18

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *