SPG Hot Escapes week 17

Hotel Des Indes Den Haag

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Deze deals houden in dat je verblijven tot aanstaande zaterdag kan boeken voor de daarop volgende 6 weken, met kortingen die kunnen oplopen tot zo’n 50%, afhankelijk van de bestemming en het hotel.

SGP Hot Escapes Week 16 - Banner NL

Als je nog geen lid bent van het SPG loyalty programma, dan raad ik aan om dat te worden want als SPG lid krijg je nog een extra korting van 5 % op de prijzen die je ziet op de site van Hot Escapes. Op deze pagina kan je jezelf registreren als SPG member.

Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes
Elke woensdag verschijnen de SPG Hot Escapes

Deze week is het aanbod bedroevend: er staan maar VIJF hotels in de lijst.

Vorige week was het al een stuk minder met 29 hotels vergeleken met de week daarvoor. Toen stonden er maar liefst 125 hotels in de lijst! Hopelijk kunnen we volgende week weer een uitgebreide lijst weergeven hier!

De vijf hotels van deze week:

  • 4 hotels in Europa
  • 1 hotel in de Noord-Amerika
SPG Hot Escapes week 17
Maar vijf hotels in de lijst…

SPG Hot Escapes week 17

Aangezien de lijst zo kort is, hieronder even alle hotels genoemd:

Het Sheraton Brussels en Sheraton Amsterdam Airport staan evenals afgelopen week weer op de lijst voor een eurootje minder zelfs. Hotel Des Indes in Den Haag heeft een unieke ambiance van sjiekheid en stijl en is met deze prijs het overwegen waard voor een romantisch uitje.

Het Sheraton Cascais Resort in Portugal is een ideale plek voor mensen die van rust, ruimte en natuur houden.

SPG Hot Escapes week 17

 

SPG Hot Escapes week 17

SPG Hot Escapes week 17

SPG Hot Escapes week 17

Via de SPG Hot Escapes is het mogelijk om Starpoints te verzamelen, alhoewel dat Starwood lang niet zo vrijgevig is met punten als bijvoorbeeld IHG. Maar het loyalty programma heeft wel gunstige conversie rates naar verschillende airlines, dus als je geen interesse hebt om de punten te behouden, dan is het mogelijk om de punten in een 1:1 conversie rate om te zetten naar air miles van je favoriete airline loyalty programma!

Deze deals zijn een paar uur geleden verschenen en je hebt nog tot en met zaterdag de tijd om een eventuele deal te boeken. Indien je vragen hebt over de SPG Hot Escapes, aarzel dan niet om ze te stellen door een reactie hier achter te laten of door een bezoekje te brengen aan het Insideflyer forum waar iedereen bereid is om je te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *