Gratis huurfiets bij KLM ticket

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Reizigers die voor 2 mei een vliegticket boeken naar een Europese bestemming van KLM ontvangen een voucher voor het huren van een fiets tijdens de stedentrip. Om hier gebruik van te maken dienen  klanten tijdens het boeken de actiecode ‘Fiets’ in het promotiecode veld in te vullen. Vervolgens ontvang je binnen 2 dagen een email met een vouchercode ter waarde van €20 voor bimbimbikes . Dit is genoeg voor 2 (gewone) huurfietsen voor een half of heel dagdeel, afhankelijk van de stad.

huurfiets bij KLM
Hier kan je de actiecode invullen

Voucher gebruiken

De voucher is geldig op 25 bestemmingen: Barcelona, Berlijn, Bilbao, Bologna, Boedapest, Boekarest, Bordeaux, Dresden, Kopenhagen, Lissabon, Krakau, Madrid, Milaan, Moskou, Nice, Oslo, Parijs, Praag, Rome, Sint Petersburg, Turijn, Trondheim, Valencia, Venetië, Zagreb.

De voucher is geldig tot en met 31 december 2016 en dient online te worden gebruikt bij bimbimbikes . Het is niet mogelijk rechtstreeks bij de verhuurlocatie de voucher te gebruiken. Het is ook niet verplicht de coupon te gebruiken in de stad waarnaar je het ticket hebt geboekt.

Afhankelijk van de bestemming is de waarde genoeg voor een halve of hele dag voor een gewone fiets. Tegen betaling kan je eventueel upgraden naar een mountainbike of e-bike of langer huren. Boek je met meerdere personen, dan krijg je naar rato ook meer vouchercodes.

Conclusie

Een leuke actie van KLM om zo hun Europese tarieven (vanaf €99) onder de aandacht te brengen! Deze actie zal voor reizigers die op stedentrip gaan een aangenaam extraatje zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *