Speciale aanbieding: Business Traveller Magazine één jaar gratis!

Business Traveller

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Voor je dagelijkse dosis travel nieuws, promoties en reviews kun je natuurlijk terecht op de frontpage van InsideFlyer en het forum. Om als frequente (zaken)reiziger ook tijdens de offline momenten op de hoogte te blijven werkt InsideFlyer nu samen met Business Traveller Netherlands. Het Business Traveller Magazine is het ideale leesvoer voor thuis en onderweg; met Business class reviews, zakelijk reisnieuws, de laatste in the know bestemmingsinformatie, hotelupdates en een klein vleugje lifestyle. Als lezer van InsideFlyer kom je nu in aanmerking voor een speciale aanbieding: één jaar Business Traveller magazine t.w.v. € 42,95 (tien nummers, dubbelnummer dec/jan en jul/aug) geheel gratis! Na dit jaar ontvang je van Business Traveller een speciaal aanbod om je abonnement te verlengen.

Haal meer uit je zakenreis en neem een abonnement op Business Traveller! Om gebruik te maken van deze speciale aanbieding kan je simpelweg het formulier op deze pagina invullen.

Er is ook een digitaal abonnement op Business Traveller! Voor meer informatie, kijk hier.
Interesse in meer dan één abonnement? Mail dan naar: [email protected]nl
 

Reacties

    • Amy zegt

      Hi Patricia,

      Iedereen die zich na 8 Oktober heeft aangemeld krijgt het nummer iets verlaat binnen. Hij zou onderweg moeten zijn of zelfs vandaag al binnen moeten komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *