Spaar voor gratis loungetoegang bij Plaza Premium2 min leestijd

Al Reem lounge Abu Dhabi

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Plaza Premium is een wereldwijde lounge operator met voornamelijk veel vestigingen in Azië. Het bedrijf heeft ook een eigen loyaltyprogramma: Arrture Airport Travel Rewards. Hiermee kun je sparen voor gratis loungetoegang. Aanmelden kan via een formulier bij de recepties van deelnemende lounges. Vervolgens spaar je 100 punten bij elk bezoek. Het mooie is dat ook gratis bezoeken meetellen, bijvoorbeeld als je toegang hebt op basis van je reisklasse, frequent flyer kaart of Priority Pass! Bij 2000 punten kun je vervolgens een voucher voor 3-uur toegang verzilveren.

Arrture

Op dit moment doen nog niet alle Plaza Premium lounges mee. De lijst met deelnemende vestigingen is hier (klik) te vinden, met onder andere Toronto, Hong Kong, Abu Dhabi, Kuala Lumpur, Singapore en Londen. Lounges die alleen worden gemanaged door Plaza Premium maar niet de naam dragen, doen niet mee. De volledige voorwaarden van Arrture zijn hier (klik) te raadplegen.

Hoewel 20 bezoeken voor een gratis toegangspas niet erg genereus is, is het wel mooi om te zien dat gratis loungebezoeken ook meetellen. Kom je met Priority Pass of je airline regelmatig in een Plaza Premium lounge, meld je dan zeker aan! De voucher kan je dan eventueel weggeven aan familie of kennissen, of gebruiken als je vlucht een keer niet in aanmerking komt voor loungetoegang.

priority pass
Ook op bezoeken met Priority Pass spaar je punten!

Naast sparen voor een voucher, krijgen Arrture leden ook andere voordelen zoals 15% korting op toegang tot de Plaza Premium lounges als deze direct bij de operator wordt aangeschaft, en 15% korting op spa services in de lounges. Wil je maar een enkele keer gebruik maken van een luchthaven lounge? Kijk dan naar Loungebuddy . Met deze app kun je wereldwijd instant loungetoegang kopen. Met de promocode ‘DUFL’ krijg je bovendien $15 korting op je eerste boeking. Dit is $5 meer dan de reguliere, persoonlijke referralpromo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *