Snel eten & drinken halen met Foodsy – nu ook op Schiphol1 min leestijd

Foodsy

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Met de Foodsy app kun je gemakkelijk en snel eten en drinken ophalen op een locatie naar keuze. Deze app is nu ook beschikbaar op Amsterdam Schiphol, eveneens als op veel treinstations in Nederland.

Met de kortingscode FLYFOODSY krijg je nu €3,- korting op je bestelling. Hiervoor geldt wel een minimum bestedingsbedrag van €5,- en de geldigheidsduur is onbekend.

Foodsy app nu op Schiphol te gebruiken

In de Foodsy app kies je eerst de locatie. Daarna selecteer je een restaurant en de producten die je wilt hebben. Je kiest een ophaaltijd en betaald via de app. Daarna kun je de rij overslaan en je kozen producten direct afhalen op de gekozen tijd.

Je kunt de Foodsy app gebruiken op Schiphol bij deze deelnemende winkels voor de veiligheidscontrole (Schiphol Plaza):

  • Eggs&Co
  • Burger King
  • Yoghurt Barn
  • LEON
  • La Place Express
  • Starbucks
  • Döner Kebab & Pommes Frites

In de app kun je betalen met Paypal, iDeal, Mastercard, Maestro, Visa en American Express. Het voordeel van de app is dat de prijzen gelijk zijn als die in de winkel, maar je bent wel een klein bedrag aan kosten per bestelling kwijt. De producten staan na het voltooien van de transactie in een speciale Foodsy bak in de winkel naar keuze. Je pakt dan de tas of het bestelde product en kunt dit direct opeten of drinken.

Foodsy App Schiphol

Afbeeldingen ©Foodsy/Schiphol

Reacties

  1. Xandrios zegt

    Hoe lang van te voren moet je bestellen? Is dit bijvoorbeeld mogelijk terwijl je van de polderbaan taxiied om bij aankomst 10 min later je bestelling mee te nemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *