Singapore Airlines Your First Experience

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De First Class ervaring kan bijna niet beter dan bij Singapore Airlines. Sindskort zet SQ haar Boeing 777-300ER met First Class ook in naar Amsterdam (klik) . Hoewel de cabine met maar 8 stoelen genoeg privacy biedt, kan het nóg luxer. Singapore Airlines Nederland biedt tijdelijk onder de noemer Your Singapore Airlines First Class Experience de mogelijkheid de hele First Class cabine te charteren. Je bent dan vrij om in je eentje van de ervaring te genieten of maximaal 7 reisgenoten mee te nemen.

Singapore Airlines
De B77W wordt sindskort ingezet naar Schiphol

Naast de ‘gewone’ services (als je ’t gewoon kunt noemen) die bij Singapore Airlines First Class horen, krijgen reizigers met dit pakket ook extra voordelen. Zo is een transfer vanaf elk punt in Nederland inbegrepen en is er een exclusief telefoonnummer beschikbaar om alles rond de reis te regelen. Verder omzeilen de passagiers de gewone terminal omdat ze gebruik kunnen maken van het VIP Center Schiphol met privé paspoort- en securitycontrole en limorit naar het vliegtuig.

Eenmaal aan boord zijn er twee toegewijde stewardessen aanwezig. Maaltijden kunnen van te voren uit het Book the Cook programma gekozen worden. Een turndown service zorgt ervoor dat de reizigers uitgerust in Singapore aankomen.

Singapore Airlines
Lobster Thermidor of een van de andere 16 gerechten?

Bij aankomst is er assistentie om de reizigers zo snel mogelijk door de paspoortcontrole te loodsen en met bagage te helpen en ook is er weer een transfer naar elke bestemming binnen Singapore inbegrepen.

Boeken

Met miles kun je dit pakket helaas niet boeken (we vragen ons overigens af hoeveel miles het zou kosten) – maar liefst €27680,- moet er betaald worden, voor een enkele reis. Een retour maakt je €46800,- lichter. Boeken kan via het reserveringskantoor in Amsterdam.

Andere airlines

Hoewel Singapore Airlines maar tijdelijk de extra services zoals transfer en VIP Center aanbiedt, hoort dit bij sommige airlines standaard bij een ticket. Zo krijgen Emirates en Etihad passagiers in Business en First Class ook een transfer in Nederland, binnen een bepaalde radius.

First Class passagiers van Garuda Indonesia en Air France La Première mogen bij vertrek van Schiphol ook gebruik maken van het VIP Center. In Jakarta is er voor Garuda passagiers ook een limotransfer beschikbaar.

Conclusie

Wie dit pakket daadwerkelijk zal boeken weet ik niet. Mocht dit wel zo zijn dan zullen de reizigers zeker ervaren hoe de slogan van de airline zich verwezenlijkt; Singapore Airlines, a Great Way to Fly!

Reacties

  1. TMW89 zegt

    Dus een retourtje in First gedeeld met 6 vrienden kost nog geen 6.700 euro de man. Valt reuze mee 😉

    • Wilcoleone zegt

      Ik zou dan toch nog iemand uitnodigen al ik jou was 😉 8 stoelen nl. dan komt hetzelfde retourtje First op 5.850 euro p.p. vraag me alleen af of alle 8 personen die transfer krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *