Scoot Bizz Hongkong – Singapore1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Scoot is de lowcost airline van Singapore Airlines. Een no-frills airline met vooral veel felle kleuren. Recentelijk vloog ik in de soort-van Business Class van Scoot genaamd: Scoot Bizz.

De vlucht vertrok rond 06:00 in de ochtend en aangezien ik niet echt een ochtend persoon ben was het nogal een uitdaging. De check-in verliep vriendelijk en vooral heel erg ”to the point”,  want het is immers een low-cost en een praatje kan er niet vanaf (in ieder geval niet in de vroege ochtend).

check-in
check-in

De vlucht werd uitgevoerd door een oude 777 van Singapore Airlines. Toch wel raar als je bedenkt dat ooit in dit toestel de beste service ter wereld werd verleend, terwijl het nu een zolang-we-maar-veilig-aankomen concept is geworden.

FlyScoot.com 777
FlyScoot.com 777
Scoot Bizz stoel
Scoot Bizz stoel

De Business Class van Scoot stelt niet zoveel voor. Met een loadfactor van ongeveer 20% was het trouwens voor de crew een makkie. Ik had de keuze uit wat drinken en een maaltijd en na een ontbijtje koos ik ervoor om vooral nog wat slaap te pakken.

Maaltijd/Ontbijt
Maaltijd/Ontbijt
Economy class
Economy class

Al met al een comfortabele vlucht in de Scoot business class wat eigenlijk dus meer een soort van ruime economy/premium economy class stoel is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *