Scoor goedkope hotelovernachtingen met deze Black Friday Deals4 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer de periode van het jaar waarin Black Friday en Cyber Monday vallen. Ook dit jaar kun je tijdens Black Friday en Cyber Monday weer vliegtickets en hotelovernachtingen met korting scoren. In dit artikel een overzicht van Black Fridays deals voor goedkope hotelovernachtingen. Eerder deze week publiceren we ook een overzicht van kortingen op vliegtickets.

Black Friday en Cyber Monday

De kortingen die airlines op dit moment bieden onder het mom van Black Friday vallen wat tegen. Maar dat heeft ongetwijfeld te maken met de personeelstekorten op vele vliegvelden. Toch zijner wel wat leuke deals te vinden, een overzicht kun je overigens hier terugvinden.

Wat betreft Black Friday deals voor goedkope hotelovernachtingen blijkt er wat meer keuze. Zo zijn er enkele interessante aanbiedingen te vinden, maar het aanbod is erg wisselend. Uiteraard bespreken we in dit artikel de gebruikelijke hotelmerken die onder Marriott Bonvoy, Hilton Honors, IHG Rewards Club, ALL Accor Live Limitless en Radisson Rewards vallen. Daarnaast volgen er nog een andere kleinere ketens. Ook besteden we aandacht aan deals op boekingswebsites zoals Booking.com en Expedia.

Marriott Bonvoy

Ook dit jaar doet Marriott Bonvoy weer mee met de Black Friday en Cyber Monday acties. Leden krijgen deze keer tot 20% korting bij 6.000 deelnemende hotels en resorts wereldwijd, met uitzondering van Azië en Oceanië. Het kortingstarief is boekbaar tot en met dinsdag 29 november 2022. De reisperiode is van 27 november 2022 tot en met 16 januari 2023. Als je geen lid bent van Marriott Bonvoy kun je tot 15% korting krijgen. Hotelmerken St. Regis, The Ritz-Carlton, Edition, Bulgari, Design Hotels en Homes & Villas doen niet mee met deze actie.

Om te boeken kun je naar de website van Marriott Bonvoy gaan. Hier gebruik je de promotiecode ‘LPR’ als daarom gevraagd wordt. Meer informatie over deze actie en alle voorwaarden kun je hier teruglezen.

Marriott Aruba Goedkope hotelovernachtingen Black Friday

Hilton Honors

Hilton Honors mag natuurlijk ook niet ontbreken in het lijstje met Black Friday deals voor goedkope hotelovernachtingen. De Amerikaanse keten liet eerder deze maand al weten mee te doen met Black Friday en Cyber Monday. Er is een selectie van 14 hotels die meedoen met de actie. Een beetje weinig dus voor een keten met duizenden hotels. Het gaat voornamelijk om Hilton en Conrad hotels. Maar ook het Waldorf Astoria Monarch Beach in Californië doet mee. De korting loopt op tot 40% en sommige hotels geven ook een hotel credit tot $ 150. De voorwaarden en verblijfsdata lopen flink uiteen. Check voor de laatste aanbiedingen de actiepagina.

IHG Rewards Club

De kortingen die IHG op het moment geeft vallen erg tegen. Alleen in Las Vegas kun je op acties rekenen. Maar die loopt dan wel weer op tot 50%. Je dient uiterlijk woensdag 30 november te boeken. De actie geldt voor verblijven van minimaal twee nachten voor 4 september 2023. Het gaat in dit geval om het bekende The Venetian Resort. Dit hotel valt onder het InterContinental IHG merk.

The Venetian Resort (Bron: IHG)

ALL Accor Live Limitless

Accor heeft de Black Friday en Cyber Monday promotie helaas niet in Europa. In Noord-Amerika, Mexico, Bermuda en Barbados kun je echter wel tot 25% korting krijgen. Hiervoor dien je uiterlijk dinsdag 29 november 2022 te boeken. Verblijven is mogelijk tot en met 30 juni 2023. In sommige hotels in Noord-Amerika krijgen ALL leden extra korting. Het Fairmont Century Plaza in Los Angeles is een voorbeeld van een hotel dat nu tot 25% korting biedt. Je leest hier alles over deze actie.

Eerder deze week schreven we ook al over de ALL actie waarbij je 3x Rewards punten kunt verdienen.

MeliáRewards

Bij het Spaanse MeliáRewards krijg je tot 50% korting op hotelovernachtingen. Boek je via de Meliá app dan is er zelfs nog een extra korting van 5%. De lagere tarieven zijn te boeken tot en met zondag 27 november 2023. Voor de zogenaamde ‘urban’ hotels kun je verblijven tot 30 april 2023. En voor de ‘leisure’ hotels tot 23 december 2023. De voorwaarden en een lijst van deelnemende hotels kun je hier raadplegen. Het Amsterdamse INNSiDE doet ook mee met de actie.

Radisson Rewards

Cyber Monday wordt ook gevierd bij Radisson Rewards. Leden van het loyalty programma van Radisson Hotels krijgen kortingen tot 30% en kunnen tot 2.000 bonuspunten per nacht verdienen. Er doen hotels mee in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Oceanië en Afrika. De reisdata zijn 5 december 2022 tot 31 december 2023. De boeking moet uiterlijk maandag 28 november 2022 gemaakt zijn. Hier lees je de voorwaarden.

Expedia en Booking.com

Met de Black Friday Sale van Expedia kunnen leden tot 30% besparen op hun boeking. Boek je via de Expedia app, dan verdien je ook nog eens dubbele punten. De reservering dient uiterlijk maandag 28 november 2022 te zijn gemaakt. De verblijfsdata zijn mogelijk tot en met 30 juni 2023. Meer over de Expedia Black Friday Sale kun je op deze pagina lezen.

Bij Booking.com is een vergelijkbare aanbieding met 30% korting op geselecteerde hotels en verblijven. Meer daarover lees je hier.

Booking.com Black Friday Sale (Bron: Booking.com)

Nog meer mooie Black Friday, Cyber Monday of Travel Tuesday hotelaanbiedingen gezien. Laat een reactie achter op dit artikel of discussier hier mee op ons InsideFlyer forum.

Bron foto’s Goedkope hotelovernachtingen Black Friday: respectievelijke hotelmerken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *