Schiphol opent Panorama Restaurant & Spaces Lounge1 min leestijd

Panorama Spaces ©Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol heeft afgelopen donderdag de deuren geopend van de nieuwe Spaces Lounge en het aangrenzende Panorama Restaurant. De opening van deze twee concepten is onderdeel van het vernieuwen van Lounge 1 op de luchthaven.

Panorama Restaurant & Spaces Lounge op Schiphol

Het nieuwe Panorama Restaurant biedt een uitgebreid horeca-aanbod en grenst aan het Panoramaterras. Ook de Spaces Lounge is hier gelegen. Beide locaties bevinden zich in openbaar gebied, waardoor het niet uit maakt of je gaat vliegen of niet. Je kunt hier bijvoorbeeld ook gebruik van maken bij aankomst op de luchthaven.

Iedere reiziger kan tegen betaling gebruik maken van de Spaces Lounge. Het maakt daarbij niet uit of je een Spaces-lidmaatschap hebt. Het biedt zes volledige ingerichte ruimtes met werkplekken voor ruim honderd professionals. Daarnaast zijn er vier verschillende vergaderzalen beschikbaar. HMSHost Nederland zorgt voor zowel het horeca-aanbod in de Spaces Lounge als in het Panorama Restaurant.

Panorama Spaces ©Schiphol

Arthur Reijnhart, directeur Commercial bij Amsterdam Airport Schiphol, is blij met de opening van de twee concepten:

We zijn enorm trots op het openen van beide locaties die zich focussen op verschillende doelgroepen. Een flexibele kantoorruimte op de luchthaven stelt professionals in staat om productiever te zijn, waar ze ook zijn. Of het nu gaat om een lokaal kantoor of het optimaal benutten van wacht- of overstaptijd voor een zakenreis. Het aangrenzende Panorama Restaurant is een fantastische aanvulling met de visie om ook een ruimte te bieden waar zakenreizigers en individuen elkaar kunnen ontmoeten. Maar absoluut ook een plek waar gezinnen en vliegtuigspotters kunnen ontspannen en genieten van het uitzicht over het Panoramaterras op de landingsbanen en vertrekkende en aankomende vliegtuigen.

Spaces is een onderdeel van International Workplace Group (IWG) en biedt in samenwerking met HMSHost Nederland nu flexibele werkplekken en vergaderzalen aan boven Vertrekhal 1 op Schiphol.

Panorama Spaces ©Schiphol

Afbeeldingen ©Schiphol

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    “Of het nu gaat om een lokaal kantoor of het optimaal benutten van wacht- of overstaptijd voor een zakenreis. ”

    Ja ja, transfer passagiers zullen wel gek zijn hiervan gebruik te maken. In het beste geval moeten ze in de rij voor de veiligheidscontrole, in het ergste geval ook nog eens twee keer in de rij voor de paspoortcontrole. Dat is nou niet bepaald een manier om de overstap tijd optimaal te benutten, dunkt mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *