Tot €10,- korting op Schiphol Parking & Kans Op Gratis Parkeerplek

Schiphol Parkeren

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol Smart Parking heeft momenteel een promotie waarbij je tot €10,- korting krijgt. Daarnaast maak je kans op een van de drie gratis parkeerplekken.

Schiphol Parkeren

Tot €10,- korting op Schiphol Parking & Kans Op Gratis Parkeerplek

Tot en met 31 december kun je gebruik maken van deze promotie. Op deze website van Schiphol Smart Parking kun je zes vakjes open krassen, waarbij je direct je korting ziet. De kortingsvoucher die je hebt ontvangen is geldig tot 1 april 2017. De korting varieert en kan oplopen tot 10 euro.  Je kunt de voucher inwisselen voor een parkeerplek, waarbij je op of voor 1 april uitrijd. De voucher is niet geldig in combinatie met andere acties. Je kunt de voucher voor elk product van Smart Parking gebruiken. Deze geldt dus ook voor bijvoorbeeld Valet Parking.

Naast de korting die je kunt krassen, worden er ook drie gratis parkeerplekken verloot. Na 1 april zullen er drie deelnemers aan de actie worden getrokken, welke de volledige kosten van de parkeerplek terug krijgen.

In dit artikel op InsideFlyer.nl kun je een overzicht vinden van de diverse Schiphol Smart Parking opties. Je kunt de volgende producten kiezen om te parkeren op of rond de luchthaven: Smart Parking, Privium, Excellence, Valet, Holiday Valet (in diverse maanden), Short Stop, Privium P2 of Terminal Parking.

De volledige voorwaarden van deze Schiphol Smart Parking promotie kun je hier vinden.

Ga jij gebruik maken van deze promotie? Laat het hieronder of op ons forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *