SAS introduceert SAS Go Light op vluchten naar de VS1 min leestijd

SAS, Scandinavian Airlines, Go Light

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Scandinavian Airlines, lid van Star Alliance, introduceert vanaf 14 december SAS Go Light op alle vluchten tussen Scandinavië en de Verenigde Staten. Met een SAS Go Light tarief betaal je een lagere prijs omdat je alleen met handbagage reist.

SAS, Scandinavian Airlines, SAS Go Light
SAS Go Light tarieven zijn nu ook te boeken op langeafstandsvluchten. (Photo: flysas.com)

Overweldigend succes

SAS Go Light werd in 2015 ook al op Europese vluchten geïntroduceerd naast SAS GO en SAS Plus. Klik hier voor een review. Na een overweldigend succes breidt SAS dit aanbod nu uit op vluchten naar de VS. SAS Go, SAS Plus en SAS Business blijven ongewijzigd. Met een SAS Go Light tarief kunnen reizigers echter op elk moment van boeking tot inchecken een meerprijs voor ruimbagage betalen. SAS Go Light tarieven zijn te boeken op alle vluchten van Zweden, Denemarken, en Noorwegen naar New York, Chicago, Boston, Miami, Washington, Los Angeles en San Francisco. Op SAS Go Light en SAS Go tarieven verdien je nog steeds miles in het EuroBonus programma. Ook zijn er geen afwijkende regels met betrekking tot annulering of wijzingen van vluchten.

Conclusie

Het verbaast me zeker niet dat SAS nu ook SAS Go Light tarieven gaat aanbieden op vluchten naar de Verenigde Staten. In Europa hadden ze er al succes mee doordat de prijs van de vlucht daalt. Daarnaast wil de maatschappij natuurlijk de concurrentie aangaan met low-cost maatschappijen zoals Norwegian.

Featured Image: sasgroup.net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *