InsideFlyer Adventskalender: Win een Frequent Flyer pakket

Win 2 x long haul vliegtickets in Norwegian's premium cabin - InsideFlyer Adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Adventskalender prijs van vandaag is een Frequent Flyer pakket – perfect voor iedere vliegliefhebber.

Allereerst bevat het een Qatar Airways Business Class Amenity Kit. Deze is ontworpen door luxe bagage designer BRICS, en zitten vol met producten van het Italiaanse cosmetica merk Castello Monte Vibiano Vecchio.

 

Hier de Qatar Amenity Kit in mooi roze (geen zorgen we hebben ook andere kleuren) tentoongesteld door onze eigen Lionell. Exclusief champagne.

En aangezien het kerst is, waarom niet een goeie borrel? En natuurlijk is onze favoriete manier om die tot je te nemen met een van de wereldberoemde KLM huisjes. LET OP: voor deze prijs moet je dus 18 jaar of ouder zijn.

En uiteraard hebben we geen InsideFlyer Adventskalender zonder minimaal één InsideFlyer luggage tag weg te geven.

 

Deelname is gemakkelijk, ga hier naar de InsideFlyer Adventskalender toe en klik op de datum van vandaag. Vervolgens vul je jouw e-mailadres in en klik je op “Abonneren”.

Hou de kalender goed in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief, en volg ons op Facebook.

Onze partners:

We bedanken Norwegian Reward, Novotel Amsterdam City, Awardex, TravelBird, Qatar Airways, American Express, Coolblue en Ribera del Duero voor het mede mogelijk maken van de InsideFlyer Adventskalender.

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mail adres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *