Royal Air Maroc Awards nu te boeken op aa.com1 min leestijd

Royal Air Maroc Boeing 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op 1 april dit jaar trad Royal Air Maroc officieel toe tot de Oneworld alliantie. Daardoor is mogelijk om met alle programma’s binnen Oneworld awardvluchten te boeken met deze maatschappij. Nu is het ook mogelijk om awardbeschikbaarheid te zoeken en vluchten te boeken op aa.com.

Royal Air Maroc awards nu te boeken op aa.com

De website van American Airlines maakt het nu mogelijk om awardbeschikbaarheid te zoeken voor alle routes van Royal Air Maroc (RAM). Beschikbaarheid vinden voor RAM was eerst nogal een uitdaging. Vluchten waren wel te zien op de website van RAM, maar de site is nu niet bepaald gebruiksvriendelijk te noemen.

Je kunt de website van aa.com ook gebruiken om awardbeschikbaarheid te vinden voor RAM als je via een ander programma wilt boeken, zoals bijvoorbeeld Etihad Guest.

Bestemmingen

Royal Air Maroc vliegt vanuit Amsterdam met een Boeing 737 naar Casablanca. Op sommige vluchten vanuit Parijs en London wordt af en toe ook een Dreamliner ingezet. Het mooie bij AAdvantage is dat Marokko sinds een paar maanden in de zone Europa is geplaatst. Dit betekent dat je nu minder AAdvantage miles kwijt bent voor een tripje naar Marokko vanuit Europa. Ook is het interessant om een intercontinentale vlucht te maken via Marokko. Royal Air Maroc vliegt vanuit Casablanca op 5 bestemmingen in Noord-Amerika:

  • Boston
  • Miami
  • Montreal
  • New York JFK
  • Washington Dulles

Daarnaast wordt ook op Rio de Janeiro en São Paulo gevlogen. Royal Air Maroc zet op deze long haul routes Dreamliner toestellen in. De Boeing 787-8 Dreamliner heeft een 2-2-2 opstelling in business class terwijl de Boeing 787-9 Dreamliner een reverse herringbone opstelling heeft.

Royal Air Maroc, Boeing 787-9 Business Class
Royal Air Maroc business class op de Boeing 787-9 (bron: onemileatatime)

Uitgelichte afbeelding: Royal Air Maroc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *