Review: Victorinox Lexicon Global Carry-On – Je ideale handbagage?

Victorinox, carry-on, travel gear, koffer, handbagage

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Victorinox Travel Gear introduceerde onlangs de Lexicon-collectie, de meest geavanceerde hardschalige bagagecollectie tot nu toe. Deze kofferserie zet een nieuwe standaard op het gebied van productietechnologie en functionaliteit. Zelf heb ik goede ervaringen met producten van Victorinox. Tijdens mijn weekendtrip naar Koeweit testte ik voor insideflyer de Lexicon Global Carry-On.

Victorinox

De koffer werd keurig geleverd in een beschermhoes waardoor je hem prima kunt opbergen.

Victorinox, Koffer

Inpakken

Tijdens mijn weekendje Koeweit hoefde ik niet veel mee te nemen. Al mijn bagage paste prima in de Lexicon Global Carry-On. Deze koffer heeft een volume van 34 liter, wat royaler is dan concurrerende handbagagekoffers. En om de moderne zakelijke reiziger verder op weg te helpen, is de koffer daarnaast uitgerust met een geïntegreerde multitool met USB-poort.

Lexicon Global Carry-On

Het grotere volume werd bereikt door middel van een nieuwe, gepatenteerde productietechnologie die verzonken wielen en handvatten mogelijk maakt. Het ontwerp van de multitool is gebaseerd op het Zwitserse zakmes van het merk. De tool is slim verborgen onder een verschuifbare ID-tag en is uitgerust met zowel een USB-poort als een pen, en een tool voor het vervangen van je simkaart. De multitool werkt op basis van een accu – die apart verkrijgbaar is -, waardoor je onderweg je telefoon kunt opladen.

Tot slot rolt de koffer dankzij de 60 millimeter Dual Caster-wielen soepel, stabiel en geruisloos met je mee. Ik vond het erg prettig dat de koffer op vier wieltjes rolt. Zodoende kon ik de koffer voor me vooruitduwen in plaats van deze achter me mee te slepen.

Victorinox, handbagage

Hier vind je meer over de Victorinox Lexicon Global Carry-On

Andere modellen en kleuren

Liever een ander model of kleur? De volledige collectie bestaat uit twee handbagagekoffers en drie ruimbagagekoffers. De koffers zijn een lust voor het oog én functioneel is gebruik. De collectie is verkrijgbaar in de kleuren zwart en titaniumgrijs. Andere carry-on bags kun je hier vinden.

Conclusie

Ik kan de Victoronix Lexicon Global Carry-On zeker aanbevelen. Eerlijk toegegeven, het is een hoge prijs die je betaalt voor een koffer. Je krijgt echter wel waar voor je geld. Het is zeer degelijk materiaal en er wordt met veel dingen rekening gehouden zoals het opladen van elektronische apparaatuur en verschillende opbergvakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *