Qatar Airways verlengt stopover programma met gratis hotel

Qatar Airways QSuite A350-1000

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways is een grote speler in de luchtvaartindustrie. De meeste passagiers zullen dan ook overstappen op het vliegveld van Doha op weg naar hun eindbestemming. Er zijn maar weinigen die daadwerkelijk het golfstaatje ook willen bezoeken. De Qatari overheid, het nationaal bureau voor toerisme en Qatar Airways hebben daarom het stopover programma bedacht: +Qatar! Bij een stopover van meer dan 12 uur krijg je dan gratis een hotelovernachting. Wil je een dag extra blijven, dan betaal je voor de tweede nacht $100.
Het programma +Qatar zou echter aan het einde van deze maand verlopen. Maar het goede nieuws is dat het wederom verlengd is!

Gratis hotel

Het Qatar Airways programma +Qatar is nu verlengd voor boekingen tot en met 31 januari 2019, waarbij je hotels kunt reserveren tot en met 30 april 2019. Bij het boeken van een vliegticket dien je dus een stopover in te bouwen. Dit is bijvoorbeeld te doen door ‘multi city’ in te stellen bij het boeken. Je vliegt van A naar Doha en dan van Doha naar B. Verder dienen de vluchten uitgegeven door Qatar Airways te zijn. Dat betekent dat een reward ticket van bijvoorbeeld British Airways Executive Club op Qatar Airways vluchten niet geldt. Hieronder zo nog een overzichtje van de voorwaarden.

Boek je een economy class ticket, dan heb je de keuze uit premium hotels, zoals Holiday Inn, Radisson Blue of wat onbekende merknamen.
Boek je een business class of first class ticket, dan heb je de keuze uit luxe hotels, zoals W Doha, Ritz-Carlton, Westin.
Ben je nog flexibel qua reisdata? Dan kun je via deze links alvast zien wat er beschikbaar is op je mogelijke reisdata.

The Westin Doha
The Westin Doha

Mijn eigen ervaringen

Zelf heb ik een klein jaar geleden hier ook gebruik van gemaakt en een nacht in het Westin geboekt. Het boeken is eenvoudig en het is een leuk extraatje om op deze manier wat meer van Doha te zien, of gewoon lekker aan het zwembad te liggen. In dit artikel kun je lezen hoe het werkt in de praktijk met screenshots en foto’s.

Voorwaarden

Dit zijn de belangrijkste voorwaarden om in aanmerking te komen voor de gratis hotelovernachting:

  • Boeken tot en met 31 januari 2019
  • Verblijf in hotel tot uiterlijk 30 april 2019
  • Transfer van vliegveld naar hotel is niet inbegrepen
  • Je kunt het programma +Qatar alleen gebruiken als je een stopover hebt van minimaal 12 uur
  • +Qatar programma is alleen geldig bij tickets uitgegeven door Qatar Airways. Ticketnummers beginnen met “157”
  • Het programma is niet geldig op codeshare vluchten
  • +Qatar is niet geldig als Doha de eindbestemming of startpunt van de reis is

Een volledig overzicht van de voorwaarden, kun je hier vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *