World of Hyatt veranderingen per 2019

Hyatt Centric Miami Brickell

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

World of Hyatt, het loyaliteitsprogramma van de Hyatt hotelketen, maakt een aantal veranderingen in het programma per 1 januari 2019. Dit heeft met name te maken met de voordelen die de leden kunnen ontvangen. De grootste wijziging is dat Globalist leden niet meer kunnen herkwalificeren met 55 nachten, maar er ook 60 moeten verblijven net zoals nieuwe Globalist leden.

World of Hyatt veranderingen

Naast de wijziging van 55 naar 60 nachten, zijn er ook nog een aantal andere veranderingen met betrekking tot de voordelen.

Indien je 30 nachten verblijft bij de hotelketen dan ontvang je de Explorist status. Vanaf januari ontvang je 2 club lounge vouchers bij 20 nachten in plaats van de huidige 30. Verblijf je 30 nachten, dan ontvang je nog 2 club lounge vouchers en een voucher om gratis in een categorie 1 tot 4 hotel te verblijven.

De hoogste status, Globalist, bereik je als je 60 nachten hebt verbleven (of 55 indien je al Globalist was in het vorige jaar). Bij de kwalificatie ontvang je 4 suite upgrades en een voucher voor een categorie 1 tot 7 hotel. Echter komen de volgende veranderingen in de kwalificatie per 2019:

  • Je ontvangt 2 suite upgrade vouchers bij 50 nachten. Deze kreeg je voorheen met 60 nachten (of 55 als je al Globalist was)
  • Je ontvangt 2 suite upgrade vouchers bij 60 nachten. Deze kreeg je voorheen met 55 als je al Globalist was.
  • Je ontvangt een gratis nacht bij 60 nachten. Deze kreeg je voorheen met 55 als je al Globalist was.
  • (Nieuw) je kunt kiezen uit één van de volgende voordelen als je 40 nachten verblijft:
    • 5.000 punten
    • Een cadeaukaart van $100,-
    • Een korting van 10.000 punten voor een FIND ervaring

Daarnaast blijven de voordelen die je ontvangt met 70, 80, 90 of 100 nachten gelijk. Voor huidige Globalist leden is de impact het grootst, gezien zij dus 5 ‘extra nachten’ moeten verblijven om de status te behalen. Alle veranderingen kun je ook hier vinden op de website van de hotelketen.

World of Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *