Qatar Airways FIFA Club World Cup Aanbiedingen

Qatar Airways FIFA Club World Cup Aanbiedingen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Qatar Airways lanceert fantastische aanbiedingen en pakketten ter gelegenheid van de FIFA Club World Cup Qatar 2019. Dit evenement heeft plaats tussen 11 en 21 december in Qatar.

Voetbalfans genieten van scherpe tarieven op vluchten naar Doha en ontvangen gratis tickets voor wedstrijden. Vliegtickets Amsterdam-Doha vanaf €509 all-in. Zoals bij alle promoties, is ook deze onderhevig aan een aantal voorwaarden. Deze zijn terug te vinden onderaan de promotie pagina.

Promotie wordt ondersteund door Qatar Airways‘ nieuwste wereldwijde TV-campagne: ‘Make Qatar Your Goal

Wat houdt deze aanbieding in?

Bij boeking tot 8 november reizen klanten van Qatar Airways in Economy van Amsterdam naar Doha vanaf €509 all-in, voor afreis tussen 6 december en 22 december 2019 en terugreis tussen 12 december en 31 december 2019.

Qatar Airways FIFA Club World Cup Aanbiedingen

Passagiers kunnen toegangskaarten voor de voetbalwedstrijden ontvangen om de sterren van het wereldvoetbal in actie te zien op de FIFA Club World Cup Qatar 2019. Ze kunnen ook arrangementen boeken bij Discover Qatar, inclusief hotel en luchthaventransfers.

Om tickets voor de voetbalwedstrijden te bemachtigen, dien je terug te gaan naar de promotie pagina en daar onderstaand formulier in te vullen. Daarin geef je aan welke wedstrijden je voorkeur genieten.

Qatar Airways FIFA Club World Cup Aanbiedingen

Ben jij van plan om naar de FIFA Club World Cup te gaan? Vlieg je met Qatar Airways of wat zijn jullie plannen? We horen het graag.

Foto credits: Qatar Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *