Kenya Airways introduceert Economy Comfort

Kenya Airways 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Kenya Airways start met het aanbieden van een Economy Comfort klasse. Op long haul vluchten zullen de eerste drie rijen (27 stoelen) van de economy class worden uitgerust met Economy Comfort stoelen die 8 cm extra beenruimte bieden. Bovendien profiteren reizigers in de nieuwe Economy Comfort klasse van extra ruimte in de bagagevakken en mogen zij, na de business class passagiers, als eerste van boord. Ook zullen er speciale amenity kits worden uitgedeeld.

Stijgende vraag

Kenya Airways is de eerste Afrikaanse luchtvaartmaatschappij die een Economy Comfort klasse introduceert. De airline heeft namelijk onderzoek gedaan waar reizigers naar op zoek zijn en het aanbieden van een Economy Comfort klasse op long haul vluchten is volgens de airline een goede zet. “Doordat er een stijgende vraag is naar meer beenruimte in de economy class, hebben we besloten om Economy Comfort te introduceren. Zo hebben onze reizigers een extra optie”, zegt een woordvoerder. Alle Boeing 787 Dreamliners zullen worden uitgerust met Economy Comfort stoelen.

Kenya Airways 787

Bestemmingen

Kenya Airways heeft het aantal long haul bestemmingen de laatste jaren flink uitgebreid. Zo wordt er momenteel ook gevlogen op o.a. Rome, Genève en zelfs New York. De airline vloog al langere tijd op Amsterdam, Londen, Parijs, Bangkok en Guangzhou. Kenya Airways is een partner van KLM en vliegt op ruim 55 bestemmingen, waarvan 43 in Afrika.

Reacties

  1. Van Gooiland zegt

    Dat ze als eerste van boord mogen lijkt mij sterkt. Dat zullen de business class passagiers niet leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *