Qatar Airways Business Class Sale April 2017

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het moment is weer daar, de volgende Qatar Airways business class sale is aan de gang! Deze keer vinden niet zo’n spectaculaire prijzen terug als tijdens het Travel Festival. Maar toch zijn er een aantal leuke deals te boeken voor een mooie prijs. Deze tickets zijn te boeken tot en met 19 april. Je kan tot en met eind augustus reizen indien je tickets boekt tijdens promo.

Qatar Airways Business Class Sale April 2017

Het betreft een zogenaamde Companion sale, dit houdt in dat je tickets in business class kan boeken aan verlaagde tarieven als je met twee personen vliegt. Indien je deze prijzen nog aan de hoge kant vindt, dan moet je nog wat geduld uitoefenen. Als de trend van vorig jaar zich herhaalt, dan vindt er in augustus weer een Travel Festival plaats. Momenteel is er een redelijk aanbod qua vluchten.

Qatar Airways Business Class Sale April 2017
Bestemmingen vanaf Brussel

De prijzen die je hieronder ziet zijn per persoon. Als je wat verder zoekt dan zijn er wel leuke deals te boeken. Je moet alleen verder kijken dan je neus lang is en jezelf niet blind staren op Amsterdam en Brussel als vertrekpunt.

Qatar Airways Business Class Sale April 2017
Waar zouden jullie naar toe willen vliegen?

Voorbeelden

Raar maar waar is het goedkoper om vanuit Oslo te vertrekken naar bijvoorbeeld Singapore. Voor een retourvlucht in business class betaal je zo’n 1450 euro per persoon. Een mooie route om te vliegen en je vliegt op zowel de nieuwe A350 als de Boeing 787. Allebei zijn dit schitterende toestellen!

Qatar Airways Business Class Sale April 2017
Bar aan boord van de Airbus A350
Qatar Airways Business Class Sale April 2017
Oslo – Singapore voor ongeveer 1450 euro

Een niet zo’n voor de hand liggend vertrekpunt is Venetië. Een vliegveld waar je niet meteen aan denkt als je Qatar Airways wil vliegen. Maar tijdens deze promotie kan je business class tickets naar Bangkok boeken aan een aantrekkelijke prijs.

Qatar Airways Business Class Sale April 2017
Venetië naar Bangkok voor 1365 euro in business!

Op de heenweg heb je in dit voorbeeld wel een ontzettend lange layover in Doha. Ofwel maak je hiervan gebruik om Doha te verkennen, of je zoekt een alternatieve datum.

Indien je naar de andere kant van de wereld zou willen vliegen, bijvoorbeeld naar Auckland, dan doe je dit best vanuit Stockholm. Voor ongeveer 2000 euro vlieg je de wereld over richting Oceanië.

Qatar Airways Business Class Sale April 2017
Zin in een trip naar Auckland?

Ja het blijft nog veel geld, maar zou je dat er niet voor over hebben indien je bijna 30 uur onderweg bent?

Er zijn nog meer alternatieven te vinden vanuit Belgrado. Onze collega’s van InsideFlyer DE schreven hier eerder deze week over. Hebben jullie nog andere leuke deals gevonden? Of heb je misschien vragen over Qatar Airways? Laat het ons zeker weten en we zullen ons uiterste best doen om op al jouw vragen te antwoorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *