Qatar Airways Al Safwa first class lounge tijdelijk gesloten1 min leestijd

Al Safwa First Class Lounge van Qatar Airways in Doha (Bron: Qatar Airways)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wegens onderhoud zal de Qatar Airways Al Safwa First Class Lounge op de internationale luchthaven van Doha tot december van dit jaar zijn gesloten. Vanwege corona was deze lounge drie jaar geleden ook tijdelijk gesloten.

Qatar Airways Al Safwa lounge tijdelijk dicht

Slecht nieuws voor wie later dit jaar First Class vliegt via of vanaf Doha met Qatar Airways. De befaamde Al Safwa Lounge is wegens onderhoud vanaf vrijdag 13 oktober 2023 tot het einde van dit jaar gesloten. Passagiers die toegang hebben tot deze lounge kunnen tot het einde van dit jaar terecht in de comfortabele, maar minder exclusieve. Al Mourjan Business Lounges. De Al Safwa First Class Lounge is toegankelijk voor alle First Class passagiers van Qatar Airways. Ook Privilege Club Platinum leden die in Business Class reizen mogen in de lounge. En tenslotte kun je sinds een aantal jaar ook loungetoegang kopen.

Qatar Airways
Wegens onderhoud is de Al Safwa first class lounge tot het einde van dit jaar gesloten. (Foto: InsideFlyer – Christian)

Al Mourjan lounges

Dit is natuurlijk erg jammer als je binnenkort First Class met Qatar Airways zou reizen en je vanaf Doha zou vertrekken. Gelukkig zijn de nieuwe Al Mourjan Lounges een mooie tijdelijke oplossing. Je krijgt echter niet precies hetzelfde als wat je in de Al Safwa lounge had kunnen verwachten. Zo bieden de menu’s in het restaurant een minder groot aanbod. Het grootste gemis in de Mourjan Lounges zijn de zogeheten ‘nap rooms’. Deze zijn namelijk niet te vinden in de Al Mourjan lounges. Tenslotte bieden de Al Mourjan lounges in tegenstelling tot de Al Safwa lounge geen jacuzzi.

Uitgelichte afbeelding: InsideFlyer – Christian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *