Qantas Ready For Take-Off S2 op RTL-Z2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Op maandag 2 en dinsdag 3 januari zal RTL-Z het tweede seizoen van de Qantas serie Ready for Take-Off uitzenden. Deze serie gaat over het reilen en zeilen bij de Australische luchtvaartmaatschappij Qantas.

In de serie volg je het personeel van de luchtvaartmaatschappij dat de klok rond werkt om Qantas in de lucht te houden. Zo komen er onderhoudsmedewerkers, trainers, grondpersoneel, customer service managers, cabinepersoneel en piloten aan het woord. Je beleefd de luchtvaartmaatschappij vanuit de ogen van de medewerkers.

Qantas Ready for Take-Off S2

De serie bevat zes afleveringen en zal in twee avonden uitgezonden worden. Op 2 januari zullen de eerste drie afleveringen achter elkaar uitgezonden worden vanaf 20:30 uur. Op 3 januari volgen vanaf 20:30 de laatste drie afleveringen. Kun je op 2 en 3 januari de serie niet bekijken? Dan zijn er in het weekend van 7 en 8 januari de herhalingen.

Het eerste seizoen van de Qantas serie is afgelopen april uitgezonden op RTL-Z. Dit werd toen gedaan onder de noemer Z-Doc: Meevliegen met Qantas.

Andere interessante series/documentaires

Naast deze Qantas serie zijn er ook nog tal van andere leuke series en documentaires voor luchtvaartliefhebbers. Zo is er op RTL-Z ook de docu London Heathrow: Een Stad Op Zichzelf uitgezonden. In deze serie beleef je deze drukke luchthavens door de ogen van de werknemers van LHR.

Op Veronica worden de series Border Security, Border Security: Canada en Border Security: The Embassy uitgezonden. In deze series kom je alles te weten over de verschillende aspecten omtrent het beveiligen van de grenzen. Dit gaat zowel over de grenzen in Canada, de Verenigde Staten en Australie. Deze series kun je terugkijken via Kijk.nl.

Heb je wel eens de fantastische safety video’s van Air New Zealand gezien? In dit artikel op InsideFlyerNL lees je er alles over!

Ga jij dit tweede seizoen kijken of heb je nog tips voor andere leuke documentaires? Laat het hieronder of op het gratis InsideFlyerNL forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *