Z Doc: Meevliegen Met Qantas2 min leestijd

Meevliegen met Qantas

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

RTL Z heeft een nieuwe documentaire: meevliegen met Qantas. In deze Z Doc die elke vrijdagavond wordt uitgezonden maak je alles mee vanuit de ogen van de werknemers van Qantas.

Meevliegen met Qantas

De Z Doc Meevliegen met Qantas wordt op vrijdagavond uitgezonden op RTL Z en inmiddels zijn er zeven afleveringen uitgezonden. In deze Z Doc zie je bijvoorbeeld hoe een medische noodsituatie opgelost wordt, hoe en waarom een motor van een A380 vervangen moet worden of hoe klantgericht de werknemers van Qantas zijn. De hele Z Doc kun je terugkijken via deze website van RTL XL.

Meevliegen met Qantas
Meevliegen met Qantas

London Heathrow: Een Stad Op Zichzelf

RTL Z heeft ook nog een andere documentaire ‘London Heathrow: Een Stad Op Zichzelf‘. In deze serie maak je alles mee vanuit de ogen van de werknemers van London Heathrow. Zo zie je bijvoorbeeld in aflevering 3 hoe een vlucht van Air India ingecheckt wordt en waarom de vlucht bijna te laat vertrekt. Deze serie kun je via deze link volgen en terugkijken op RTL XL.

London Heathrow
London Heathrow

Andere luchtvaart gerelateerde series

Naast deze Z doc’s zijn er ook nog andere luchtvaartgerelateerde series op TV. Zo zend Veronica de series Border Security, Border Security: Canada en Border Security: The Embassy uit. Zoals de titel al doet vermoeden gaat dit over verschillende aspecten die komen kijken bij het beveiligen van de grenzen. De laatste serie gaat over het Australische Consulaat in Azië die verschillende burgers uit Australië helpt met uiteenlopende zaken. Deze zaken lopen uiteen van de kans om in de gevangenis te komen tot het adopteren van kinderen. Naast deze series zend Veronica ook Animal Airport uit. Deze serie gaat over wat er komt kijken bij het (verder) vervoeren van dieren op onder andere London Heathrow. Deze series kun je terugkijken via Kijk.nl.

Kijk jij naar dit soort documentaires/series of weet je er nog meer? Laat het hieronder weten of op ons forum!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *