Laat je koffers nu ook thuis ophalen met PostNL voor Eindhoven Airport2 min leestijd

PostNL Bagageservice

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is vanaf nu ook mogelijk om je bagage thuis op te laten halen als je vliegt vanaf Eindhoven Airport. PostNL heeft deze service ook voor Amsterdam Schiphol, waar het ook mogelijk is om je bagage thuis te laten brengen. Dit laatste is echter niet beschikbaar voor Eindhoven Airport.

Laat je koffers ophalen met PostNL voor Eindhoven Airport

Op dit moment is deze service alleen beschikbaar als je reist met Corendon. Vanaf Schiphol is het ook mogelijk om deze service te gebruiken als je vliegt met Transavia, maar vooralsnog is dat voor Eindhoven dus niet mogelijk. De bagage zal één of twee dagen van te voren opgehaald worden op het door jou opgegeven adres. Je kunt zelf aangeven op welk moment je dit wil laten gebeuren.

Er zijn twee mogelijkheden voor deze service; namelijk met check-in en zonder. Indien je kiest voor de service inclusief inchecken, dan zorgt PostNL ervoor dat de bagage automatisch in het bagagesysteem van het vliegveld komt. Het is voor jou als passagier dus niet meer nodig om dit te doen bij de incheckbalie. De koffers worden vervolgens gecontroleerd zoals de ‘reguliere’ koffers. Kies je voor de service zonder check-in, dan kun je de bagage ophalen op het vliegveld en kun je deze zelf inchecken bij de incheckbalie.

De prijs van deze service is afhankelijk van de regio waar je de koffers op wil laten halen. Deze prijzen en regio’s kun je vinden op de speciale pagina voor de bagageservice. Hoe dichter je bij Schiphol woont, hoe goedkoper het is om van deze service gebruik te maken. Woon je dus in De rest van Nederland (buiten de Randstad en niet in de omgeving van Schiphol), dan betaal je €27,50 voor één koffer. Naarmate je meer koffers wil laten ophalen, betaal je in verhouding minder. Voor vier koffers ben je bijvoorbeeld €65,- kwijt. Dit komt neer op €16,25 per koffer (een korting van ongeveer 40% in vergelijking met één koffer).

Deze service kun je bestellen op deze pagina van PostNL. Op die pagina kun je ook de meest gestelde vragen vinden en alle voorwaarden.

PostNL prijzen bagageservice

Reacties

  1. Michiel zegt

    Sorry voor enige negativiteit, maar Post NL kan nog niet eens een rouwkaart op tijd bezorgen. Laten ze dat eerst eens goed doen voordat ze in dit avontuur springen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *