Positieve kwartaalresultaten bij Norwegian2 min leestijd

Positieve kwartaalresultaten bij Norwegian

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Norwegian heeft in verhouding met afgelopen jaar een mooi 3kwartaal achter de rug. De Noorse low-cost airline heeft meer reizigers vervoerd, minder kosten gemaakt en uiteindelijk dus meer verdiend. De maatschappij heeft een van de meest jonge vloot ter wereld met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 3,7 jaar wat voor efficiëntie zorgt. In dit artikel een kort overzicht hoe het bedrijf het gedaan heeft in kwartaal drie van 2018. Ook heeft de Noorse maatschappij nu een leuke promotie met Avis. 

Flinke stijgingen

Norwegian vervoerde in het derde kwartaal maar liefst 11% meer reizigers in vergelijking met dezelfde periode afgelopen jaar. Dit zorgde er samen met een capaciteitstoename van 33% voor dat het bedrijf een nettowinst van €135 miljoen had. De nettowinst is toegenomen met 18%. De kosten per eenheid zijn ook gedaald met 10%.

De Noren hebben flink geïnvesteerd de afgelopen jaren. Niet alleen in haar vloot die bestaat uit nieuwe Dreamliners en Boeing 737 Max’s. Ook is er veel geïnvesteerd in de verschillende bases verspreid over de wereld, maar ook in het personeel, nieuwe routes, promoties en naamsbekendheid. Vooral dit laatste heeft ervoor gezorgd dat meer mensen met Norwegian gaan vliegen en alle positieve cijfers verder zijn gestegen.

Positieve kwartaalresultaten bij Norwegian

CEO Bjørn Kjos van Norwegian zei het volgende over het afgelopen kwartaal:

“Ik ben zeer verheugd een goed kwartaalresultaat te presenteren met lagere kosten, ondanks de sterke groei, vertragingen en reacties op de vele investeringen die zijn gedaan voor betere ervaringen voor de klant, werknemers en aandeelhouders. “

Samenwerking met Avis

Ben je lid van het loyaliteitsprogramma Norwegian Reward? Vanaf heden kun je CashPoints sparen als je tijdens je boeking van je ticket een auto huurt bij verhuurder Avis. Deze CashPoints kun je inzetten voor goedkopere of gratis Norwegian vluchten. Maar hoe werkt het?

Je boekt dus je vliegticket bij Norwegian, maar ook je autohuur doe je via dezelfde website. Hierbij verdien je CashPoints.

Positieve kwartaalresultaten bij Norwegian
Samenwerking met Avis

Promotie

Als je lid ben van Norwegian Reward krijg je nu zelfs tot 10% CashPoints en tot 15% korting bij Avis. Bij een boeking via de maatschappij met je loyaliteitsaccount kun je ook een extra chauffeur toevoegen, gratis.

Wat zeker een leuk extraatje voor Norwegian vliegers is, is deze promotie. Als je minimaal zes keer per jaar met deze maatschappij vliegt en Norwegian Reward lid bent, dan ontvang je een Avis Preferred Plus status voor minimaal één jaar aangeboden. Vlieg je 18 of meer vluchten per jaar, dan krijg je zelfs een uitnodiging voor de Avis President Club status voor minstens één jaar. Een leuke promotie moet ik zeggen. Ben je de afgelopen tijd vergeten je de CashPoints van je autohuur vergeten te claimen, dan heb je daar nu zes maanden na dato voor.

Norwegian Reward is Norwegian’s prijswinnende loyaliteitsprogramma. Begin met het verdienen van CashPoints en gebruik ze op alle vluchten en naar alle bestemmingen. Je kunt CashPoints verdienen elke keer dat je vliegt, in een hotel verblijft, een auto huurt of gebruik maakt van een reeks andere partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *