OpenSkies Geeft Gratis Uber Ritten Voor Business Class Passagiers2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

OpenSkies geeft business class passagiers die vertrekken en aankomen in New York JFK of Newark gratis Uber ritten. Je krijgt van de maatschappij een Uber code die je kunt gebruiken voor een rit tot $70.

OpenSkies & Uber

De gratis Uber rit is geldig voor passagiers in business class met een ticket in de J, C, R, D of I tariefklasse (dit zijn alle betaalde business class stoelen). Deze code ontvang je minimaal 24 uur voorafgaand van je vlucht. Per reis krijg je één Uber code, maar deze is alleen geldig in New York. Mocht je een ticket geboekt hebben in de bovenstaande categorieën en de code niet hebben ontvangen, dan kun je mailen naar [email protected] Deze aanbieding is dus niet geldig als je een award ticket hebt geboekt.

OpenSkies vliegt alleen tussen Paris Orly en New York JFK of Newark. Het is een onderdeel van British Airways en vliegt met een B757 met iets meer dan 100 passagiers per toestel. De toestellen zijn voorzien van business class, Prem Plus (premium economy) en economy class. Aan boord van de B757 zijn 20 business class stoelen, 28 Prem Plus stoelen en 66 economy class stoelen.

De business class stoelen van OpenSkies zijn wat verouderd, maar kunnen wel volledig plat. Binnenkort zullen er ook een aantal B767 toestellen aan de vloot worden toegevoegd. Deze toestellen komen van British Airways die deze toestellen aan het uitfaseren is. In totaal zullen er 4 B767 toestellen aan de vloot worden toegevoegd. OpenSkies richt zich met name op het premium segment, maar met de komst van deze grotere toestellen (t.o.v. de B757) zullen er wel meer economy stoelen komen.

Als je gebruik maakt van de voucher zal er geen toeslag gerekend worden voor uberX. Voor uberXl, uberblack of uberSUV kan er een toeslag gerekend worden als de reis meer dan $70,- kost. Mocht de reis duurder worden dan de waarde van de voucher, dan zal meerprijs direct in rekening gebracht worden bij de gebruiker.

Uber & OpenSkies
Uber & OpenSkies

Ga jij gebruik maken van deze samenwerking tussen Uber & OpenSkies? Laat het hieronder of op het gratis InsideFlyer.nl forum weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *