Ook British Airways tickets gratis te annuleren of wijzigen vanwege Coronavirus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Door de uitbraak van het Coronavirus laat nu ook British Airways het toe om vluchten voor de komende weken gratis te annuleren of te wijzigen. Dat maakte de maatschappij vandaag bekend. Het gaat hierbij om alle vluchten t/m 23 februari naar China en Hong Kong.

Bestemming wijzigen of ticket annuleren

Alhoewel British Airways zelf niet op Wuhan vliegt, vliegt de maatschappij op drie bestemmingen in China. Namelijk op Beijing, Shanghai en Nanjing. Ook vliegt British Airways op Hong Kong. Passagiers met een reservering naar deze bestemmingen mogen hun ticket kosteloos annuleren of wijzigen voor vluchten t/m 23 februari. Het maakt hierbij niet uit welk tarief je geboekt hebt. Verder zijn er een aantal vluchttijden veranderd om lange layovers in China zoveel mogelijk te vermijden.

Boeing 777-200 van British Airways

Een woordvoerder van British Airways laat weten aan SimpleFlying te begrijpen dat passagiers op dit moment de flexibiliteit wensen om hun reisplannen te veranderen of uit te stellen terwijl er op verder advies wordt gewacht van de regering en gezondheidsorganisaties. Eerder vandaag maakte KLM al bekend dat tickets gratis te annuleren of te wijzigen zijn. Ook Cathay Pacific heeft alle vluchten naar het vasteland van China vanuit Hong Kong geannuleerd voor de komende weken en laat de crew zelfs toe om mondkapjes te dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *