Nu €20 gratis tegoed bij aankoop Air France cadeaukaart1 min leestijd

Air France Giftcard (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij de Franse luchtvaartmaatschappij Air France kun je nu een cadeaukaart kopen waarbij je gratis tegoed krijgt. Bij aankoop van een cadeaukaart vanaf €200 krijg je €20 cadeau. Deze kaart kun je besteden aan bijvoorbeeld vliegtickets of extra opties aan boord.

Air France cadeaukaart met €20 extra tegoed

Je kunt bij Air France zelf het bedrag kiezen dat je op de cadeaukaart wil zetten. Deze kaart kun je zelf gebruiken maar ook iemand cadeau doen. Je kunt de kaart kopen vanaf €50 met een maximale waarde van €5.000. De cadeaukaart kun je kopen via deze website. Onderin kun je kiezen voor de Franse of Engelse taal. Na aankoop ontvang je de kaart binnen 48 uur per mail.

Air France cadeaukaart 20 euro extra tegoed

Als je nu een Air France cadeaukaart koopt van minstens €200, dan geeft de luchtvaartmaatschappij je een extra tegoed van €20. Tijdens de promotie zijn er maximaal 3.000 kaarten te koop met de promotie. Het tegoed is alleen geldig voor een reguliere cadeaukaart en niet voor de groep versie. Met de groep versie kun je een potje maken om met meer passagiers vervolgens een reis te boeken.

De giftcard kun je uitgeven naar een vlucht van Air France of KLM. Het is ook te gebruiken voor vluchten met codeshare partners van de luchtvaartmaatschappij. De aankoop van het ticket kun je doen bij Air France. De kaart kun je ook gebruiken voor extra opties zoals extra bagage of een à la carte menu aan boord. De cadeaukaart is na het aanschaffen maximaal 12 maanden geldig. De volledige voorwaarden kun je vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij.

A350-900 Air France

Afbeeldingen ©AirFrance

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *