NS International past voorwaarden Early Bird Ticket naar België aan2 min leestijd

NS start met nieuwe en snellere route naar België

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is drukker dan ooit in de treinen naar België stelt NS International. Om deze drukte beter te reguleren, kondigt de treinmaatschappij samen met het Belgische spoorbedrijf NMBS verschillende maatregelen aan. Een van de maatregelen is het invoeren van nieuwe voorwaarden van o.a. het Early Bird ticket van Nederland naar België met NS International.

Route naar België

NS International werkt met verschillende buitenlandse spoorbedrijven samen voor verbindingen tussen bestemmingen in Nederland en daarbuiten. Voor Duitsland werkt NS International samen met de Deutsche Bahn, in België met de NMBS. Ook zijn er verbindingen naar Londen in samenwerking met Eurostar en naar Parijs met Thalys.

Vanuit Nederland reis je gemakkelijk met de Intercity Brussel tussen Amsterdam en Brussel. Op deze route stopt de intercity op alle tussengelegen stations. Het gaat hier om Schiphol Airport, Rotterdam Centraal, Breda, Noorderkempen, Antwerpen Berchem, Mechelen, Brussel Airport Zaventem, Brussel Noord en Brussel Centraal alvorens te arriveren op het eindstation Brussel Zuid/Midi. In 1 uur en 48 minuten reis je van Amsterdam Centraal naar Antwerpen Centraal. Tussen het vertrekstation en het eindstation van de Intercity Brussel doe je er 2 uur en 47 minuten over.

ns trein

Nieuwe voorwaarden Early Bird tickets naar Brussel

De afgelopen jaren is de drukte in de treinen dus enorm gestegen en reizen mensen, ook om meer duurzaam te reizen, met de trein. Niet om dit een halt toe te roepen, maar om meer spreiding te creëren de komende vakantieperiode (onder andere), past NS International samen met de NMBS de voorwaarden van de Early Bird tickets naar België aan. Dit zou ervoor moeten zorgen dat de drukte meer wordt verspreid. De volgende gewijzigde voorwaarden zullen voortaan gelden:

  • Tot 3 dagen voor vertrek kun je een Early Bird tickets kopen.
  • Er is een specifiek aantal Early Bird tickets per trein beschikbaar. Je Early Bird ticket is dus voor een specifieke trein en tijd geldig. Wil je meer flexibiliteit dan koop je een Flex ticket.
  • Op rustigere treinen zijn meer Early Bird tickets beschikbaar dan op de drukkere treinen, zoals in de spits.
  • Valt een trein uit waarvoor je een Early Bird ticket hebt gekocht, dan mag je elke willekeurige trein nemen om alsnog op je bestemming te komen.

Alle informatie over de Early Bird tickets van NS International op de route Amsterdam-Brussel kun je op de website van NS International nalezen.

Op reis naar Brussel voor bijvoorbeeld een heerlijke citytrip? Wat dacht je van een verblijf in het MGallery Le Louise Hotel Brussels of het DoubleTree by Hilton Brussels City? Op onze website lees je een uitgebreide review over deze hotels.

Bron & beeldmateriaal: NS International

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *