NS International City Countdown week 3: Berlijn2 min leestijd

Brandenburger Tor

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is alweer week 3 van de NS City Countdown. Met deze week in de aanbieding, Berlijn. Vanaf €29,- enkele reis p.p. met de InterCity Berlijn.

De Duitse hoofdstad is de populairste Duitse bestemming voor een stedentrip. Er is voor ieder wat wils. Of het nu historie, eten, cultuur of uitgaan is, Berlijn heeft het allemaal.
Bezoek de Brandenburger Tor, eet een currywurst tijdens een wandeling langs de Berlijnse muur of bekijk de stad vanaf het uitzichtplatform van de Fernsehturm op ruim 200 meter hoog.
Berlijn staat ook bekend om het uitgaansleven, bezoek de wereldwijd bekende clubs Tresor en Berghain. Deze clubs staan internationaal bekend om hun techno feestjes.
Zelf ben ik afgelopen april in Berlijn geweest en een bezoek aan het Joodse museum en het Holocaust monument zijn zeker de moeite waard. Zeer indrukwekkend.

Vanaf Amsterdam Centraal rijdt de InterCity Berlijn in ongeveer 6 uur en 20 minuten naar Berlijn. Deze stopt binnen Nederland ook onder meer in Hilversum, Amersfoort, Deventer en Hengelo. Aan boord van de trein bevindt zich ook een bistro waar drankjes, snacks en kleine maaltijden verkrijgbaar zijn. Kom je aan op Berlin Hauptbahnhof dan is alles in de stad prima te bereiken met het openbaar vervoer. Ook kan je veel binnen de stad te voet afleggen.

Fernsehturm in Berlijn
Fernsehturm in Berlijn
Brandenburger Tor
Brandenburger Tor

Tickets

Woensdag 16 november gaan de tickets in de verkoop om 9:00, zorg dat je op tijd klaar zit want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar.

  • Let op! Tickets zijn alleen te koop 16 november van 9:00 tot 24:00
  • Prijs is vanaf €29,- enkele reis per persoon met de InterCity Berlijn 2e klas naar Berlijn
  • Prijs is geldig vanaf elk Nederlands station
  • Reizen kan t/m 15 februari 2017
  • Beperkt aantal tickets beschikbaar dus op=op!
  • Annuleren of omboeken is niet mogelijk

Tickets zijn te boeken via de site van NS International.

City Countdown van NS International

NS International heeft de hele maand Europese topbestemmingen in de aanbieding. Alle 5 de woensdagen in november komen ze met citydeals. Op de zondag daarvoor laten ze via de nieuwsbrief en site weten welke stad alléén die woensdag daarop super goedkoop te boeken is.

city deals
City Deals NS International

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *